Ege Olmasaydı sonumuz böyle

Olmasaydı sonumuz böyle

20.05.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

Olmasaydı sonumuz böyle

Ligin son haftasında deplasmanda Giresunspor’a 3-1’lik skorla boyun eğen ve Play Off’u bu senede elinden kaçıran Altınordu, son 5 sezonda 4. kez hayal kırıklığı yaşattı. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “Çok istedik, sonuna kadar geldik ama yine de başaramadık. Çok üzgünüz” dedi.

Haberin Devamı

Son olarak 2014-15 sezonunda döndüğü 1. Lig’de 10 maçında 9 galibiyet, 1 beraberlik alarak müthiş bir performans sergileyen İzmir ekibi, ligi 54 puanla 7. sırada tamamlayıp, Play Off biletini 1 puan üzerinde yer alan Samsunspor’a kaptırdı. Kırmızı lacivertliler, 2016-17’de bu kez son 9 karşılaşmada 7 galibiyet, 2 beraberlik almasına rağmen 3’lü averaj hesabıyla ilk 6’nın dışında kaldı. O sezon 53 puan toplayan Göztepe ve Giresunspor Play Off oynarken, aynı puandaki Altınordu, sezon içinde iki rakibine üstünlük kuramaması nedeniyle hüsran yaşadı.

‘Bu sezon gerçekten çok istedik’

Öne geçtikten sonra 2. golü bulmak için risk aldıklarını ve savunmada açıklar verdiklerini dile getiren Hüseyin Eroğlu, “Play Off yarışındaki rakiplerimizin galip durumda olduğunu öğrenince biz de 2. golü aradık. Gol atalım derken defansta açıklar verdik. Skor 1-1’e gelince panikledik. Karşımızda çok iyi oynayan hırslı takım savunması yapan iyi bir takım vardı. Ligin son hafta maçının nasıl oynanması gerektiğini herkese gösterdiler. İddian yoksa bile böyle oynaman gerekiyor. Sonuçta dördüncü defa son hafta Play Off dışında kaldık. Çok istiyorduk, yine son noktaya kadar geldik ancak üç topumuzun direkten dönmesiyle başaramadık. Çok ama çok üzgünüz” dedi.