Ege ÖNCE BORÇ BİTSİN

ÖNCE BORÇ BİTSİN

27.05.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Salih, Abdülkadir ve Emre’nin satışlarından sağlanacak geliri çarçur etmeyeceklerini belirten Bektur, “Gidenlerin yeri dolacak ama kimse pahalı transferler beklemesin” dedi.

ÖNCE BORÇ BİTSİN

Bucaspor Başkanı Mehmet Bektur, Abdülkadir, Salih ve Emre’nin satışlarından sağlanacak geliri çarçur etmeyeceklerini, tam tersine borçları kapatacaklarını söyledi. Salih Uçan’ı 1 milyon 550 bin euroya Fenerbahçe’ye veren, Abdülkadir’in Sivas‘a satışından ise 900 bin TL’si bonservis bedeli olmak üzere 1.3 milyon TL’lik kazanç elde eden Fırtına, Emre’den de iyi bir para bekliyor. Kulübü 22 milyon TL borç, 116 haciz dosyası ve transfer yasağıyla devraldıklarını hatırlatan Bektur, “Resmen kulübümüzün cenazesini kaldıracaktık. Salih, Abdülkadir ve Emre’nin satışından elde edilecek gelir, kesinlikle borçların yapılandırılmasına gidecek.” dedi.

Haberin Devamı


Önce yasak kalkacak
Önümüzdeki sezon sportif başarıyı gözardı etmeyeceklerini vurgulayan Bektur, şu açıklamayı yaptı: “Yetiştirici kulüp olarak bulunduğumuz ligde zirveyi zorlamalıyız. Ancak şampiyonluğa oynayacağız dersek, kendimizi ve camiamızı kandırmış oluruz. “Öncelikle kulübün maddi durumunu düzeltmemiz lazım. Gidenlerin yerini doldurmak için transfer çalışmalarımız sürüyor ama pahalı futbolcu almayacağız. TFF’de transferin önünü kapatan dosyalar var. İlk işimiz bu dosyaları çözüme kavuşturmak olacak.”


7 milyon TL bekliyor
Borçları yoluna koymak için 5.5 milyon TL’ye ihtiyacımız vardı diyen Bektur şöyle konuştu: “Emre’nin satışından 2 milyon TL bekliyorum. 3 futbolcudan toplam 7 milyon TL’ye yakın para girişimiz olacak.”

Haberin Devamı


Emre Güral Kartal oluyor

Salih’in transferinde Fenerbahçe’yle giriştiği yarışı kaybeden Beşiktaş’ın, Bucaspor’un satış listesindeki Emre Güral’ı almak için kararlı olduğu öğrenildi. Trabzon ve Sivas’ın da talip olduğu Emre’yi renklerine bağlamak isteyen siyah beyazlıların, bu transfer için 1 milyon 500 bin TL’lik bir teklifle İzmir temsilcisinin kapısını çaldığı ifade edildi. Salih konusunda Beşiktaş’ın kalbini kırdıklarını itiraf eden Başkan Mehmet Bektur, “Ancak yapacak bir şey yok. Çünkü kulübümüzün menfaati söz konusu. Emre konusunda yardımcı olup, kırgınlığı giderebiliriz” diye konuştu.