Ege ‘Önceliğimiz yukarı mahalleler’

‘Önceliğimiz yukarı mahalleler’

31.05.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

‘Önceliğimiz yukarı mahalleler’

47 mahalle muhtarıyla iftarda bir araya gelen İzmir Büyükşehir Başkanı Tunç Soyer “Mobil hizmet anlayışını getiriyoruz. Biz gelip sorunları yerinde dinleyeceğiz” dedi

Haberin Devamı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sekiz ilçedeki 47 mahallenin muhtarıyla iftarda bir araya geldi. Başkanlık Konutu’ndaki etkinlikte, muhtarların talep ve önerilerini dinleyen, notlar alan Başkan Soyer, belediyeciliğe mobil hizmet anlayışı getireceklerini belirtti. Her mahalleye tek tek gidilerek ihtiyaçların tespit edilmesinin ardından sorunların giderileceğini söyleyen Başkan Soyer, şöyle konuştu:

Masa güçlenecek

“Kadifekale’den başlayarak, Buca, Karabağalar, Gaziemir ve sırasıyla diğer ilçeleri takip ederek bütün ekiplerimizle birlikte muhtarlarımızın, vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinleyeceğiz ve sorunu hızla çözeceğiz. Ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Önceliğimiz yatırım ve destek ihtiyacı olan yukarı mahalleler olacak. Kanal, içme suyu çalışmaları bittiğinde sokakların toparlanmasını sağlamak için kuracağımız yeni sistemde, asfalt çalışmalarını da aynı ihale kapsamında gerçekleştireceğiz. Belediyemiz bünyesinde yer alan ‘Muhtarlar Masası’nı güçlendireceğiz ve muhtarlarımız için çağrı merkezi gibi çalışan bir sistem kuracağız. Böylelikle her muhtarımız rahatlıkla belediyeye ulaşacak, ekiplerimiz muhtarımızın talebini dinleyip takip edecek, hızlı bilgi akışını sağlayacağız.”