Ege Orkide, Dubai Fuarı’nın yıldızı

Orkide, Dubai Fuarı’nın yıldızı

05.03.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Dünyanın en büyük gıda, gıda paketleme, işleme ve otel ekipmanları fuarlarından birisi olan Dubai’deki Gulfood 2012’de bu yıl 92 ülkeden 3 bin 800 katılımcı yer alırken dünyanın birçok ülkesinden yüz binlerce kişi de ziyaret etti.

Orkide, Dubai Fuarı’nın yıldızı

Orkide stantını ziyaret eden Dış Ticaret Müsteşarı Ahmet Yakıcı, Orkide Yağları yetkililerini ihracattaki başarılarından dolayı tebrik etti. 40’a yakın mevcut müşterileriyle bir araya geldiklerini ve 300’e yakın alıcı ile de görüşme imkanı bulduklarını ifade eden Satış Yöneticisi Hamide Tunçsiper, fuar boyunca ürünlerinin büyük ilgi gördüğünü belirtti.

Haberin Devamı

Ridas iç cephede yeni çözüm oldu

Ridas Dekoratif Yalıtım ve Canlı Sıva firması, yaşam alanını yenilemek isteyenlere farklı “boya” ve “dekorasyon” çözümleri sunmaya başladı. Ridas Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Sağlam, Ridas’ın iç mekanlar için tasarlanmış ve geliştirilmiş bir iç cephe kaplama malzemesi olduğunu belirterek, Kütahya OSB’de üretim yaptıklarını belirtti. Sağlam “Dekoratif görüntüsünün yanı sıra ekonomik bir fırsat yaratıyor. Ülkemizde konutlarda ortalama 2-3 yılda bir iç cephe boyası yenileniyor. Ridas’ın ortalama ömrü ise 10 yıl. Yani klasik iç boyalara göre 3 ile 4 kat daha ucuz anlamına geliyor. Boya maliyeti düştüğü gibi ısı yalıtımınında sağladığı fayda ile beraber ilk 2 yılda kendini amorti ediyor” dedi.
İZMİR Milliyet

Haberin Devamı

Motoran’ın 2012 serisi şov yaptı

Motoran-SYM İstanbul CNR’de gerçekleştirilen Eurasia Moto Bike Expo 2012 Fuarı’nda şov yaptı. Fuarın en gözde stantlarından Motoran SYM, 2012 modelleriyle birlikte toplam 43 motosikletle fuarda yer aldı. 2011 yılı sonunda SYM Tayvan’dan, dünyanın en iyi partneri ödülünü alan Motoran-SYM, bu yıl SYM’de 125 CC Scooter serisinde, Fiddle 2 ve Orbit 2 scooterleri ile 2012 yılında motosiklet kullanıcılarına yeni seçenekler sunarken, ürün yelpazesiyle kullanıcıların yüzünü güldürdü. Yurdun dört bir yanından gelen bayiilerle, yurtiçi ve yurtdışından katılan motosiklet kullanıcılarının yoğun ilgi gösterdiği Motoran-SYM, fuarda önemli bağlantılara da imza attı. Ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Ünsal, iddialarının 2012 yılında da devam edeceğini açıkladı.