Ege ‘Oyunuzu mutlaka kullanın’

‘Oyunuzu mutlaka kullanın’

08.04.2017 - 03:47 | Son Güncellenme:

Denizli’de temaslarda bulunan, Buldan’a doğalgaz müjdesi veren Bakan Zeybekci, referandumda halkın mutlaka sandığa gitmesini istedi. Zeybekci, mini mitingde ‘evet’ beklentisini dile getirdi

‘Oyunuzu mutlaka kullanın’

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli halkına ‘evet oyu kullanmaları’ çağrısı yaptı. Buldan Kaymakamı Murat Sarı, Buldan Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Gülbay, AK Parti Buldan İlçe Başkanı Ahmet Kırık ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Zeybekci, Alanyazı Meydanı’nda toplananlara hitap etti. Zeybekci’nin mitingini, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk ve MHP Buldan İlçe Başkanı Orhan Davulcu da izledi. Bakan Zeybekci, halktan, referandumda evet oyu kullanmalarını istedi.

Haberin Devamı

İlçelere hizmet sözü

Buldan’a da doğalgaz geleceğini açıklayan Zeybekci, “Şehir merkezinde ne varsa ilçelerde de o olacak. 2017’de Sarayköy, Serinhisar ve Acıpayam doğalgaza kavuşacak. Yani bu sene. 2018’de de Tavas, Çivril ve Buldan doğalgaza kavuşacak. En uzak köydeki vatandaşımın da doğalgaza kavuşması sağlanacak” dedi.

Zeybekci, miting sonunda, yanına yaklaşan, 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde CHP Denizli’den milletvekili adayı olan işadamı Halis Ödel’le bir süre sohbet etti. Ödel bu sırada, cebinden çıkardığı, üzerinde ‘hayır’ yazısı olan kahve paketini Zeybekci’ye verdi.