Ege Özel anlaşma

Özel anlaşma

05.07.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Yıldız futbolcu için 250 bin lira olarak belirlenen tavan ücreti aşmayan kurmaylar, Süper Lig’e çıkılması halinde 50 bin, en az 25 maç oynaması halinde de ekstra 50 bin TL ödeme sözü vererek imzayı attırdı

Özel anlaşma

Transferde tavan ücreti 250 bin TL olarak belirleyen Altay’ın Okan Koç gibi flaş bir oyuncuyu alması şaşkınlık yaratırken, kurmayların yıldız futbolcuyu “performansa dayalı” bir sözleşmeyle ikna ettiği ortaya çıktı. Okan’a 250 bin TL ödemeyi kabul eden siyah-beyazlı yönetim, Süper Lig’e çıkılması halinde ayrıca 50 bin TL prim vereceği, 27 yaşındaki sağ açığın en az 25 maç oynaması halinde ekstra 50 bin lira daha alacağı öğrenildi.
Bugüne kadar yapılan transfer görüşmelerinde, 250 bin TL sınırından kesinlikle taviz vermeyen Başkan Niyazi Konuşmaz’ın, almayı planladıkları üç-dört futbolcuya da aynı teklifi sunacağı açıklandı. Kale haricinde savunmayı tamamlayan, Ufuk, Burak, Tiago, Burhanettin ve Abdullah’ın yer aldığı forvet mevkiinde sıkıntısı olmayan İzmir ekibinin, orta sahaya, Süper Lig patentli, lider özellikli bir oyuncu almak istediği belirtildi.

Fevzi'ye teklif var
Kaleci konusunda Teknik Direktör Fuat Yaman’ın Kocaelispor’dan öğrencisi olan Kılıçarslan ve Antalyasporlu Fevzi Elmas’ı gündemine alan Altay’ın, son olarak Diyarbakırspor’dan Fevzi Tuncay’a yöneldiği bildirildi. Geçen sezona Malatyaspor’da başlayıp, ara transferde gittiği Diyarbakırspor’da Süper Lig sevinci yaşayan 32 yaşındaki kalecinin, Süper Lig’den talibi çıkmaması halinde Altay’a gelmeye sıcak baktığı ifade edildi.

Şampiyonluğa imza attım
Bir çok Süper Lig takımının peşinden koştuğu başarılı oyuncu Okan Koç  Altay’ı tercih etmesinde Teknik direktör Fuat Yaman ve Başkan Niyazi Konuşmaz’ın etkili olduğunu belirterek” Şampiyonluk hedefi olan başarıya inanmış insanların bir arada olması beni etkiledi” dedi.