Ege Özel Egesante Tıp Merkezi uzman kadrosuyla hizmette

Özel Egesante Tıp Merkezi uzman kadrosuyla hizmette

07.09.2017 - 06:27 | Son Güncellenme:

Balçova’da, Agora AVM’nin yanında kurulan Egesante Tıp Merkezi, üç ameliyathane ve 2 bin metrekare kapalı alanda dört uzman hekimle faaliyete başladı. Merkezde 50 kişi çalışıyor

Özel Egesante Tıp Merkezi uzman kadrosuyla hizmette

Uzman ve deneyimli hekim kadrosuyla Balçova Agora AVM’nin yanında hizmete giren Egesante Tıp Merkezi, hasta kabulüne başladı. Merkezin kurucularından KBB Uzmanı Op. Dr. Bora Karaali, “Merkezimizde konforunuzun sağlanabilmesi için geniş ve oldukça rahat bekleme alanları oluşturuldu. Kulak Burun Boğaz ve Plastik Cerrahi branşlarıyla size güvenilir şekilde hizmet sunabilmeyi amaçlıyoruz. Kurumumuzdan sağlık hizmeti alan her bireyin memnuniyeti ilk hedefimizdir” dedi.

Haberin Devamı

KBB, Estetik

Egesante Tıp Merkezi’nin kurucularından KBB Uzmanı Op. Dr. Yahya Demirdelen de, şimdilik sadece KBB, Estetik ve Plastik Cerrahi branşlarıyla hasta kabul etmeye başladıklarını belirtti, “Kısa sürede bünyemize diğer branşları da eklemeyi hedefliyoruz. Merkezimizde tüm KBB Hastalıkları tanı ve tedavisinin yanısıra burun estetiği, meme estetiği, meme küçültme, yüz estetiği, liposuction, karın germe, selülit ve incelme tedavileri de başarı ile uygulanmaktadır” vurgusunu yaptı. Op. Dr. Yahya Demirdelen ile Op. Dr. Bora Karaali, 9 Eylül Cumartesi günü 15.00’te düzenlenecek olan açılış törenine tüm İzmir halkını davet etti.