Ege Özge Akbulut panikleyince...

Özge Akbulut panikleyince...

10.07.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalioğlu’nun iki yıllık sevgilisi Özge Akbulut, geçtiğimiz hafta Sole Mare Beach Club’da bir erkekle görüntülenmişti.

Özge Akbulut panikleyince...

Magazin gündemini bir hayli meşgul eden Özge Akbulut, aynı erkekle bu sefer de Alaçatı’da yemek yerken görüldü. Başbaşa yemek yiyen ikili görüntülendiğini anlayınca panikledi.

Haberin Devamı

Volkan’a ilgi seli, yol kilitledi

TATİL için Çeşme’ye gelen Fenerbahçe’nin file bekçisi Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel, Alaçatı’da akşam yemeği yerken, kendisini görmek isteyenler yolu kilitledi. Alaçatı’daki Tuval Restoran’a arkadaş grubu ile gelen Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel dışarıdaki masayı tercih etti. Ancak zaten kalabalık olan Alaçatı sokakları Volkan’ın bulunduğu bölümde kendisini görmek isteyenler yüzünden yürünemez oldu. Volkan Demirel de bu durumdan rahatsız oldu.

Ünlü DJ’ler mikser başında

ÜNLÜ DJ’ler Suat Ateşdağlı ve Ozan Doğulu, aynı partide mikser başına geçecek. Parti, 11 Temmuz Çarşamba Aya Yorgi Koyu’nda bulunan Sole Mare Beach Club’da.


Şarkılarını barış için söyleyecek

Haberin Devamı

Barışa adanmış şarkılarıyla sevilen Zülfü Livaneli 28 Temmuz’da Çeşme’de sevenleriyle buluşacak. 18 Mayıs’ta gerçekleşen İzmir konserini kaçıran ya da tadı damağında kalanlar, basın özgürlüğü platformunun da desteklediği bu konsere davet edildi.