Ege Özgürlük kutlaması

Özgürlük kutlaması

29.09.2010 - 00:08 | Son Güncellenme:

Sarmaşık Operasyonu kapsamında tutuklanıp, yaklaşık 20 ay cezaevinde kaldıktan sonra son duruşmada tahliye edilen CHP’li Güzelbahçe eski Belediye Başkanı Ertan Avkıran, üç dana kestirip, evinin önünde mevlit okuttu.

Özgürlük kutlaması

Mevlidi, ilçedeki camilerde görev yapan yedi imam okudu. Mevlide, aralarında eski CHP İl Başkanları Kemal Karataş, Ekrem Bulgun, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Ednan Arslan, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve belediye meclis üyelerinin de yer aldığı yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Avkıran, kazanların başına geçip kavurma, pilav, lokma ve ayranları kendi elleriyle dağıttı. Avkıran, cezaevinde 20 aya yakın süre kaldığını belirterek, “Allah kimseyi oralara düşürmesin. Ben burada doğdum, burada öleceğim. Güzelbahçe’ye hizmet etmeye devam edeceğim. Meclis üyeliğine geri dönmem için kısa sürede mazbatayı da alıp, siyasi hayatıma kaldığım noktadan devam edeceğim ” dedi.

Haberin Devamı

ÇATI, YİNE DOP DOLU
EGE-KOOP’un süreli yayını olan ‘Çatı Dergisi’nin eylül sayısı çıktı. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Özenle hazırlayıp sunduğumuz Çatı Dergisi, ekonomi ve yatırım uzmanı İzmir sevdalısı Onursal Genel Başkanımız Dr. Burhan Özfatura’yla yapılan ve kamuoyunda tartışma yaratacak söyleşinin yanı sıra İzmir’in Süper Lig’deki tek takımı Bucaspor’un başarı öyküsü, ilk bayan basketbol hakemlerinden Özlem Yalman’ın hedefleri, geçtiğimiz aylarda hayata gözlerini yuman İzmir gece hayatının duayeni Atalay Noyaner’in bilinmeyen yönleri, ev dekorasyon, sağlık, yemek ve güzellik köşelerinin de yer aldığı bu son sayısıyla, önemli konu ve konuklarıyla uzun süre gündemde kalacak” dedi.