Ege Para fırtına gibi yetişecek

Para fırtına gibi yetişecek

11.06.2009 - 05:00 | Son Güncellenme:

Bucaspor Başkan Yardımcısı Şeref Üstündağ, alacaklarını tahsil edemedikleri gerekçesiyle Futbol Federasyonu’na başvuran Erman, Ulaş, Veli, Türker, kaleci Cenk ve Ramazan için yarın saat 17.00’ye kadar yatırmaları gereken 360 bin liranın büyük kısmının hazır olduğunu açıkladı.

Para fırtına gibi yetişecek

Yönetim olarak yaptıkları çalışma sonucunda gerekli kaynağın yaratıldığını belirten Üstündağ, “Parayı en geç cuma günü Futbol Federasyonu’na yatıracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Haberin Devamı

Çanakkale’de sokak güreşi
Sokak basketbolu, plaj futbolu,  derken, sporumuz şimdi de sokak güreşi ile tanıştı. Çanakkale’nin Yenice İlçesi’nin Akçakoyun Beldesi’nde eğitim veren Akçakoyun Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nun (YİBO) güreş takımı ile Edremit Kadıköy Beldesi’nin güreşçileri, Yenice’de cadde ortasına kurulan minderde gösteri müsabakası yaptılar. Biga Caddesi’nde gerçekleşen müsabakalara Kadıköy Güreş Takımı’nın kız sporcuları da katılırken, ilçe halkı minik güreşçilere destek verdi.

Pınar KSK’de seçme yapılacak
Pınar KSK, 14 Haziran Pazar günü Çiğli Tesisleri’nde altyapı için seçme düzenleyecek. Genel Menajer Nihat Mala 1994-97 doğumluların katılabileceği seçmede, önümüzdeki yıl altyapı takımlarında forma giyebilecek yetenekleri tarayacaklarını açıkladı. Ege Bölgesi illerinden basketbolcuları da seçmeye davet eden Mala, “Pazar günü 10.00’dan itibaren altyapı antrenörlerimiz oyunculara bakacak. İlgilenenler 329 06 00 nolu telefondan bilgi alabilir” dedi.