Ege Pazaryeri müjdesi

Pazaryeri müjdesi

14.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Konak’ın Kahramanlar semtindeki pazar, bundan böyle katlı otoparkın altında kurulacak. Eski alan ise rekreasyon alanı olarak düzenlenecek.

Pazaryeri müjdesi

İzmir’in Konak ilçesi Kahramanlar semtindeki pazaryeri sıkıntısı sona eriyor. Kahramanlar Mahalle Muhtarlığı ziyaretinde bölge sakinleriyle bir araya gelen ve müjdeyi veren Konak Belediye Başkanı Mimar Abdül Batur, “Büyükşehir Başkanı Tunç Soyer’le görüştük. Destekleri için kendisine teşekkür ediyorum. Pazar, Kahramanlar Katlı Otoparkı’nın altına taşınacak” dedi. Pazarın her hafta pazar günleri kurulacağını belirten Batur, “Eski pazaryeri alanı ise vatandaşlarımızın vakit geçirebileceği ve nefes alacağı bir rekreasyon alanı olarak hazırlanacak ve vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Ülkemizin geleceği’

Muhtarlık ziyaretlerine devam eden Başkan Batur daha sonra Mersinli Semt Merkezi’ne geçti. Eğitim alanında çocuklarla oyun oynayan Başkan Batur, “Pırıl pırıl, enerji ve zekâ dolu bir nesil geliyor. Onlar için ne yapsak azdır” dedi.