Ege Penaltısever Göztepe!

Penaltısever Göztepe!

03.10.2017 - 04:55 | Son Güncellenme:

Süper Lig’e renk katan sarı kırmızılı ekip, yense de yenilse de gönüllerde taht kurmaya devam ediyor. Süper Lig’de 7 haftalık periyotta, lehine en çok penaltı kararı verilen Göztepe, 5 atışın hepsini golle sonuçlandırdı ve lige damgasını vurarak penaltı lideri oldu

Penaltısever Göztepe

Süper Lig’de ilk 7 haftada lehine 5 kez penaltı kararı verilen Göztepe’de, futbolcular 5 penaltı vuruşunu da gole çevirdi. Şimdiye kadar penaltıdan ligin en fazla gol üreten ekibi Göztepe’de Adis Jahovic’in 4, Nabil Ghilas’ın ise 1 penaltı golü bulunuyor.

Haberin Devamı

Penaltıdan goller

Göztepe’nin ardından en çok penaltı golü bulunan Süper Lig ekipleri, Fenerbahçe (4), Aytemiz Alanyaspor (3), Evkur Yeni Malatyaspor, Kardemir Karabükspor, Kasımpaşa ve Trabzonspor (2), Antalyaspor, Beşiktaş, Bursaspor, Demir Grup Sivasspor, Galatasaray, Gençlerbirliği, Medipol Başakşehir ve Teleset Mobilya Akhisarspor (1) oldular.

Seriyi Başakşehir bozdu

Süper Lig’de Medipol Başakşehir’e yenilen Göztepe’nin galibiyet serisi sona erdi. Ligde bundan önceki 4 maçını kazanan Göztepe karşısında, ilk yarıda 2 gol bulan Medipol Başakşehir, müsabakadan 2-1 galibiyetle ayrıldı. İç sahada daha önce oynadığı maçlarda 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan Göztepe, bu sezon kendi evinde ilk, toplamda ise ikinci mağlubiyetini yaşadı.Haftaya girerken 3. sırada bulunan 13 puanlı Göztepe, milli maç arasına averajla 4. sırada girdi.

Haberin Devamı

Jahovic’ten 7. gol

Takımının tek golünü kaydeden Adis Jahovic, bu sezon 4. kez penaltıdan gol buldu. Jahovic, gol sayısını 7’ye çıkardı. Müsabakayı 85’i konuk takım olmak üzere 8178 seyirci takip etti. Göztepeli taraftarlar maçtan sonra takımı tribüne çağırarak tezahüratlarla moral verdi.

Futbolcular 2 gün izinli

Sarı kırmızılı ekip, 14 Ekim Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Antalyaspor maçı hazırlıklarına çarşamba günü başlayacak. Teknik Direktör Tamer Tuna öğrencilerine 2 gün izin verdi.

Jahovic’e milli davet

Adis Jahovic, Makedonya Milli Takımı’nın 6 Ekim 2017’de İtalya ve 9 Ekim 2017’de Liechtenstein’la oynayacağı 2018 Dünya Kupası eleme maçlarının kadrosuna davet edildi.