Ege ‘Pes’ dedirten hırsızlık!

‘Pes’ dedirten hırsızlık!

02.08.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Nazilli’de, mağazadan 6 çift spor ayakkabı alan, yerlerine de kendi ayakkabılarını koyan dört hırsız, dev çelik kasayı başka işyerinden aldıkları el arabasıyla götürdü

‘Pes’ dedirten hırsızlık

Nazilli’de pişkin dört hırsızın “pes” dedirten soygunu konuşuluyor. Bir ayakkabı mağazasının önündeki sergiden 6 spor ayakkabı çalan 18-19 yaşlarındaki dört kafadarın macera dolu soygunu, pazartesi akşamı gerçekleşti. Mustafa Tosun, sahibi olduğu mağazanın önündeki sergiyi toplamadı. Yeğeni Mehmet Aygen, gece, serginin bulunduğu yerde yattı. Aygen’in derin uykuya daldığı bir sırada mağazaya gelen dört kafadar, güvenlik kamerasına da aldırmadan 6 adet spor ayakkabı çaldılar. Ayaklarından çıkardıkları ayakkabıları da, dalga geçer gibi boşalan yere koydular.

Pizzacıya girdiler
Hırsızlar, ayakkabıları aldıktan sonra, Mehmet Yıldırım’a ait karşıdaki pizzacıya girdi. Buradan bir şey alamayan hırsızlar, başka bir işyerinden el arabası çalıp ayakkabı mağazasına geldi. Dört kafadar, ayakkabı mağazasındaki çelik kasayı el arabasına yükleyip oradan uzaklaştı. Bölgede inceleme yapan polisler, hırsızlık suçundan sabıkaları bulunan R.S. (18), A.T. (18), T.K. (19) ve K.K’yı (18) yakaladı.
Gözaltına alınan dört kişi, polisteki ilk ifadelerinde suçlarını itiraf etti. Zanlıların, içindeki 600 TL’yi aldıklarını belirttikleri çelik kasa da gösterdikleri yerde bulundu. Adliyeye sevk edilen dört zanlı, mahkemeye çıkarıldı ancak tutuksuz yargılanmak üzere serbestd bırakıldı.