Ege Pes etmek yok

Pes etmek yok

04.04.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Tecrübeli teknik adam, lider Alanyaspor’nın altı puan gerisinde kalmalarına rağmen Ekstra Play-Off şansının sürdüğünü söyledi

Pes etmek yok

Fet­hi­yes­por’dan son­ra Tur­gut­lus­por’la da be­ra­be­re ka­la­rak, li­der Alan­ya’nın al­tı pu­an ge­ri­si­ne dü­şen Bu­cas­por’da, Tek­nik Di­rek­tör Öz­can Kı­zıl­tan, Eks­tra Pla­yOff tre­ni­ni so­nu­na ka­dar ko­va­la­ya­cak­la­rı­nı söy­le­di. “Pes et­mek yok” di­yen Kı­zıl­tan, al­tı maç da­ha oy­na­ya­cak­la­rı­nı, li­der Alan­yas­por’la İz­mir’de, Mar­ma­ris’le dep­las­man­da kar­şı­la­şa­cak­la­rı­nı di­le ge­tir­di. Köp­rü­nün al­tın­dan da­ha çok su­la­rın aka­ca­ğı­nı vur­gu­la­yan Kı­zıl­tan, zir­ve mü­ca­de­le­si ve­ren ta­kım­la­rın da bir­bir­le­riy­le maç­la­rı ol­du­ğu­nu ifa­de et­ti.

Haberin Devamı

Sa­kat­lar var
Tur­gut­lus­por ma­çı­nın ge­nel ola­rak ger­gin geç­ti­ği­ni be­lir­ten Kı­zıl­tan, “İki ta­kım da sert oy­na­dı. Bun­lar fut­bo­lun do­ğa­sın­da olan şey­ler. Bi­tiş dü­dü­ğün­den son­ra ya­şa­nan itiş­me­ler de iki ku­lüp ara­sın­da­ki dost­lu­ğu bo­za­maz. Fır­sat­la­rı de­ğer­len­di­re­me­yin­ce 1 pua­na ra­zı ol­duk” de­di. Ko­ray’ın dir­sek dar­be­siy­le ka­şı açı­lan kap­tan Mus­ta­fa Gün­gör’e dört di­kiş atıl­dı. Af­yon dep­las­ma­nı ön­ce­si Rıd­van ve Al­pars­lan’ın da kart ce­za­lı­sı ol­duk­la­rı bil­di­ril­di.