Ege Pınar, Dubai’de şapka çıkarttı

Pınar, Dubai’de şapka çıkarttı

01.03.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gulf Food Fuarı’na katılan Pınar Gıda Grubu, teşhire sunduğu tam 180 çeşit ürünle, Arap Dünyası’nı bir kez daha fethetti, Körfez ve Orta Doğu’daki 8 ülkede pazar liderliğini perçinledi

Pınar, Dubai’de şapka çıkarttı

Türkiye’nin öncü gıda markası Pınar, 19-22 Şubat tarihlerinde Dubai’de düzenlenen Gulf Food Fuarı’na katıldı. Pınar uzmanlığı ve kalitesiyle Pınar Süt, Pınar Et ve Pınar Su’ya ait 180 çeşit ürün sergileyen markanın standı yoğun ilgi gördü. Ürün tadımlarının yapıldığı stantta Pınar ürünleriyle hazırlanan özel lezzetler, farklı ülkelerden gelen binlerce ziyaretçinin büyük beğenisini topladı.

Tadım da yapıldı
12 yıldır fuara katılan Pınar, 66 metrekarelik standı ile Gulf Food’un uluslararası ziyaretçilerini ağırladı. Farklı ülkelerden fuara katılan ziyaretçilere Pınar Süt, Pınar Et ve Pınar Su’yun birbirinden leziz 180 farklı ürünü sunuldu. Gulf Food’da Pınar ürünlerinin tadımı da yapıldı. Türkiye’den gelen mutfak şefleri Pınar ürünlerini 30’dan fazla lezzetli tarifte kullandı ve ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı.
Fuarı ziyaret eden Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, “Pınar, Körfez Ülkeleri ve Orta Doğu’da ciddi bir büyüme potansiyeline sahiptir. Başta Irak olmak üzere Orta Doğu pazarında pek çok ürünümüzü tüketicilerimizle buluşturuyoruz. Özellikle 1984 yılında ihracatına başladığımız, Pınar Labne, Körfez’de ve Orta Doğu’da yer alan 8 ülkede pazar lideridir.

Kıtalararası
Orta Doğu, Güney Asya ve Afrika bölgesinin en önemli ticaret platformlarından biri olan Gulf Food’a 150’den fazla ülke, 3.800 civarında firma ve yaklaşık 62.000 ziyaretçi katıldı. Pınar standı, tasarımı ve zenginliği ile büyük beğeni topladı.


Orta Doğu’da en bilinen marka

Fuarı ziyaret eden Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı yaptığı değerlendirmede “Pınar’ı bir dünya markası yapma idealimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Pınar, Körfez Ülkeleri ve Orta Doğu’da Gıda Sektöründe en bilinen ve en beğenilen markalardan biri. Pınar Labne’nin 8 ülkede pazar liderliği bulunuyor” dedi.