Ege Pınar’ın desteğiyle 100 çocuğa bisiklet

Pınar’ın desteğiyle 100 çocuğa bisiklet

20.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Türkiye genelinde ihtiyaç sahibi çocuklara bisiklet ulaştırmak ve sağlıklı bir yaşam için spora teşvik etmek amacıyla kurulan Veloturk, “Bir Çocuk Güler Dünya Güler” projesi kapsamında Pınar Protein’in desteğiyle Şanlıurfa’da 100 öğrenciyi bisikletleriyle buluşturdu.

Pınar’ın desteğiyle 100 çocuğa bisiklet

Türkiye genelinde ihtiyaç sahibi çocuklara bisiklet ulaştırmak ve sağlıklı bir yaşam için spora teşvik etmek amacıyla kurulan Veloturk, “Bir Çocuk Güler Dünya Güler” projesi kapsamında Pınar Protein’in desteğiyle Şanlıurfa’da 100 öğrenciyi bisikletleriyle buluşturdu. Pınar Süt Şanlıurfa Fabrikası’nda bir araya gelen Veloturk ve Pınar Süt yöneticileri de çocukların heyecanına ortak oldu.

Haberin Devamı

Desteğimiz sürecek

Pınar Süt Pazarlama Direktörü Bahar Zinler, “Onursal başkanımız Selçuk Yaşar’ın 46 yıl önce çocuklar sağlıklı büyüsün diyerek kurduğu Pınar Süt, bugüne kadar birçok projeye destek verdi. İki yıldır Şanlıurfa’da yüzlerce çocuğu bisikletle tanıştırdık. Büyüme çağındaki her çocuk için sporun ve sağlıklı yaşamın öneminin farkındayız. Bu yüzden çocukların gelişimlerine katkı sağlayacak projeleri desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Veloturk adına konuşan Sarper Günsal ise, “Çocuklar bisiklete binerek hem mutlu oluyor hem de sağlıklı büyüyor” dedi.