Ege PINAR KSK, PAOK’ u İzmir Marşı’yla uğurladı!

PINAR KSK, PAOK’ u İzmir Marşı’yla uğurladı!

16.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

PINAR KSK, PAOK’ u İzmir Marşı’yla uğurladı

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında PAOK takımını evinde ağırlayan Pınar Karşıyaka, Yunan ekibini 12 sayı farkla yendi ve çeyrek finale yükselen taraf oldu.

Haberin Devamı

Pınar Karşıyaka ile Yunanistan temsilcisi PAOK dün, Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda karşılaştı. İlk maçı deplasmanda 6 sayı farkla, 74-68 kaybeden yeşil kırmızılı ekip, dün oynanan rövanş maçında PAOK’a 12 sayı fark atarak maçı 79-67 kazandı.

‘Kontrollüydük’

Bu sonuçla adını FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek finaline yazdıran Kaf Kaf’ta Başantrenör Aleksandar Trifunovic, “İlk maçtaki 19 sayılık farkı 6’ya indirmemiz tur için en önemli detay oldu” dedi. Trifunovic, PAOK maçının ardından oyuncularına, teknik ekibine ve güzel atmosfer oluşturan taraftarlara teşekkür etti.

Oyuncularına ilk maçtaki 6 sayılık farkın çok önemli olmadığını söylediğini aktaran Trifunovic, “İlk maçtaki 19 sayılık farkı 6’ya indirmemiz tur için en önemli detay oldu. Defanstan geri adım atmadık, kontrolü PAOK’a bırakmadık. Maçı kazanmasını bildik. Ligdeki Eskişehir Basket maçına hazırlanacağız.” diye konuştu.

Haberin Devamı

Rakip Marcia

Öte yandan FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda UCAM Marcia, Iberostar Tenerife ile karşılaşarak Tenerifeyi eledi ve çeyrek finalde Pınar Karşıyaka’yla eşleşti.