Ege Polise karşı direndi üstünden esrar çıktı

Polise karşı direndi üstünden esrar çıktı

06.02.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Aydın’da, hareketlerinden şüphelendikleri 30 yaşındaki Y.D.’yi durduran polis ekibi, kendilerine direnen zanlının üst aramasında iki gram esrar ele geçirdi.

Polise karşı direndi üstünden esrar çıktı

Y.D, üzerini aratmak istemedi. Bu sırada aynı yoldan geçen ve Y.D’yi tanıdığı öğrenilen iki kişi de Yunus ekibine zor anlar yaşattı. Haber verilmesiyle olay yerine gelen ekipler, Y.D’yi gözaltına aldı.Y.D. adliyeye sevk edildi.
CEM ULUCAN Aydın DHA

Haberin Devamı

Traktör altında can verdi
Aydın’ın Germencik İlçesi’nde, bir yakınının düğününden eve dönerken, direksiyon hakimiyetini kaybettiği traktörün devrilmesiyle altında kalarak ağır yaralanan 23 yaşındaki Olcay Doğru, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Ömerbeyli Köyü’nde yaşayan 23 yaşındaki Olcay Doğru, 09 TE 641 plakalı traktörle yolda kaza yaptı. Yolda aydınlatma olmadığı ve Doğru’nun alkolsüz olduğu öğrenildi. n AYDIN DHA

Öndeki araca çarpıp şarampole yuvarlandı
Manisa’nın Demirci İlçesi’nde, 1.37 promil alkollü sürücünün yönetimindeki otomobil önündeki otomobile çarptıktan sonra şarampole yuvarlandı, bir kişi hafif yaralandı. Erdoğan Karagöz (38) yönetimindeki 45 L 3358 otomobille önünde giden Zekeriya Temel’in (24) kullandığı 45 PK 011 plakalı otomobili sollamak istedi, arkadan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle kontrolden çıkan araçlardan Karagöz’ün kullandığı otomobil şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Karagöz yaralandı. Diğer aracın sürücüsü Temel ile aracındaki Şeref Kahraman (43) ve Ahmet Özbaldan (59) kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Yapılan kontrolde, Erdoğan Karagöz’ün 137 promil alkollü olduğu belirlendi.
KAMİL AKYOL DHA

Haberin Devamı

Çatıdan düştü hastanede öldü
Buca’da, geçimini elektrik ve montaj işleriyle sağlayan Hasan Pekçi (49), uydu anteni monte etmek için gittiği evin çatısından düştü. Ağır yaralanan Pekçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.10 katlı aparmanın çatısına çıkan Pekçi, anten takmak için uygun yer aradığı sırada, çatının tentelerinin kırılması sonucu beton zemine düştü. Talihsiz adam kanlar içinde yerde yatan, ağır yaralı Hasan Pekçi, Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ancak kurtarılamadı.
İZMİR DHA

Zehir taciri altı zanlı tutuklandı
Balıkesir’in merkeze bağlı Kabakdere Köyü başta olmak üzere Burhaniye, Gönen ve Edremit ilçeleri ile Ankara’da jandarmanın eşzamanlı düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 19 zanlı arasındaki 9 kişi adliyeye sevk edildi. Zanlılardan 6’sı tutuklanırken, 3’ü tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.
DHA

Haberin Devamı

Sobadan sızan gaz zehirledi
Denizli’de, kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Zeynep Şama (59) yaşamını yitirirken eşi Hüseyin Şama (63) hastanelik oldu. Fransa’da yaşayan İbrahim Şama, annesini ve babasını aradı ama ulaşamadı. Yakınlarının harekete geçmesiyle Şama çiftinin, sobadan sızan gazdan zehirlendikleri ortaya çıktı. Zeynep Şama, olay yerinde ölürken, Hüseyin Şama da hastane-ye kaldırıldı.