Ege Poliste 24 saat

Poliste 24 saat

24.11.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Sahte altınla yakalandılar..Pazarda hırsızlık..Genç kız ölmek istedi

Poliste 24 saat

Sahte altınla yakalandılar
İzmir polisi, Işıkkent’te
bir otomobili şüphe üzerine durdurdub Yapılan aramada 100 sahte kulpsuz altınla namlusu değiştirilmiş tabanca bulundu. Ş.T., M.Ş., T.Ç. ve E.P. gözaltına alındı.

Pazarda hırsızlık
Şirinyer semt pazarında görev yapan sivil polisler, tezgahlardan hırsızlık yapan anne-kızı suçüstü yakalandı. G.T. ve T.T.’nin, iki çift eşofman, iki çift kazak ve dolu pazar arabası çaldığı belirtildi. Zanlılar, ifadeleri alındıktan sonra savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

Genç kız ölmek istedi
Altındağ’da bunalıma giren bir genç kız, klorak içip intihara teşebbüs etti. Önceki gece 02.00 sıralarında, Serintepe Mahallesi’nde oturan
23 yaşındaki S.D. klorak içip ölmek istedi. Yakınları tarafından baygın halde bulunan genç kız, hastaneye kaldırılıp tedavi altına alındı. S.D.’nin durumunun iyi olduğu belirtildi.

Telefonunu çaldırdı
Alsancak’ta bir kafede oturan Ayşegül Çalışkan’ın masa üzerinde bıraktığı cep telefonu çalındı. Polise başvuran Çalışkan, masa üzerinde duran Samsung D830 marka cep telefonunun çalındığını belirtip şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.