Ege Prestij projeler Manisa’ya yayılsın

Prestij projeler Manisa’ya yayılsın

09.02.2018 - 06:28 | Son Güncellenme:

Ege-Koop, 40 milyon liraya mal olacak ‘Prestij Turgutlu’ projesinin temelini attı. Genel Başkan Aslan, Türkiye’nin ilk engelli dostu projesini yaptıklarını söyledi. Manisa Büyükşehir Başkanı Ergün, “Bu çalışmalar, tüm Manisa’ya yayılsın” dileğinde bulundu.

Prestij projeler Manisa’ya yayılsın

İzmir’in 12 ayrı ilçesinde 5 milyon metrekarelik alanda gerçekleştirdiği 12 sıra dışı projeyle 150 bin kişiye yeni bir hayatın kapılarını açan Ege-Koop, bu kez Turgutlu’da 40 milyon lira yatırımla en prestijli temeli attı. Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri-1’in temel atma törenine Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Ege-Koop Onursal Başkanı Öcal Uluç ile Manisa ve Turgutlu protokolü katıldı. İzmir dışındaki ilk projeyi hayata geçirmenin heyecanını içinde olduklarını belirten Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan, “Ege Koop, projelerinde atılan temeller, sadece toprağa atılmaz, kalplere de atılır. Her projemizde olduğu gibi, Turgutlu projemizdeki ana hedefimiz de budur” dedi.

Özel fiyatlar

Kendilerine yeni yatırımları için ‘Neden Turgutlu’ diye sorulduğunu söyleyen Aslan, “Turgutlu büyük bir potansiyele sahip. Tarım ve sanayisiyle parlayan bir yıldız. Ama bizim Ege-Koop olarak burayı tercih ederken çok daha başka nedenlerimiz oldu. Turgutlu; özüne, kültürüne, işine, aşına, sahip çıkan bir kent. Bilinçli ve şehrini seven insanların olduğu bir yer.

Bizimle aynı değerleri paylaşıyorlar. Güven ve kalite istiyorlar. Ege-Koop, rantı değil halkı düşünerek Turgutlu’yu tercih etti. Çünkü bizim kalplerimiz bir” diye konuştu. Aslan, Prestij Turgutlu’nun Türkiye’nin ilk ‘Engelli Dostu’ konutları olacağını söyledi. Ege-Koop’un projelerini zamanından önce teslim etmesiyle tanındığını belirten Aslan, Prestij Turgutlu’nun teslim tarihinin de 2019 yılı olduğunu, temel atma tarihi itibariyle ilk 15 daire için özel fiyat belirlediklerini ifade etti. Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan’ın güven duygusuna yaptığı vurguya dikkat çekti. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de hedeflerinin “Turgutlu’da yıllardır yapılmayanları yapmak” olduğunu belirtti, “Prestij Turgutlu ilçemizin ihtiyaçları gözönüne alınarak hazırlandı. Ege-Koop, Turgutlu’yu tercih etti, çünkü kültürel sosyal dokusu, iş gücü ve üretim kapasitesi ile kentleşemeye modernleşmeye ve büyümüye açık bir şehiriz” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Turgutlu’dan sonra artık Manisa merkez ve diğer ilçelerimize de bu çalışmalarınızı yaymanızı bir kez daha ifade etmek istiyorum. Burada startı verdiniz Manisa’da devam ederiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

ÖZEL BİR TASARIM

Ege Koop’un ‘Prestij Turgutlu’ Projesi toplam 25.454 metrekare inşaat alanında 3 bloktan oluşacak. 5 tip 3+1, 3 tip 2 + 1 daire seçeneği sunan proje kullanışlı bir iç mimariyle tasarlandı. Geniş balkonlara, yüzme havuzu, kapalı ve açık otoparkı, kış bahçesi olarak değerlendirilebilecek mutfak alanına sahip Prestij Turgutlu, engelli ve yaşlı bireyler için de özel bir tasarıma sahip.