Ege Princess’e 20 görücü geldi, 3’ü dosya aldı

Princess’e 20 görücü geldi, 3’ü dosya aldı

28.08.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Önümüzdeki günlerde ihalesi yapılacak Princess Otel’i şimdiye kadar 20 firma yetkilisinin gezdiği, bunlardan henüz üçünün dosya aldığı bildirildi.

Princess’e 20 görücü geldi, 3’ü dosya aldı

İzmir İl Özel İdaresi’ne ait otelle ilgilenenler arasında Dedeman, Oruçoğlu, Ege Sağlık Hastanesi gibi tanınmış şirketlerin de yer aldığı belirtildi. İl Genel Meclisi CHP Grup Başkanvekili Mahmut Esat Aslan, “Daha önümüzde bir hafta var. Niyeti olan şirketlerin pazartesi gününden itibaren dosya alacağına inanıyoruz. Otele bakmaya gelenlerin büyük çoğunluğu, merkezi İzmir’in dışında bulunan firmalar. Bir iki tane de İzmirli firma var. Sonuçta oteli en iyi şekilde değerlendirecek bir şirkete vermeyi hedefliyoruz. Ne kadar çok gezip bilgi alan olursa bizim için o kadar iyi” dedi.
Otelin ihalesinin 3 Eylül Perşembe günü saat 14.00’te yapılacağını ifade eden Aslan, “175 bin lira artı KDV muammen bedelle ihaleye çıkacak. Dosya alan şirketleri ihaleden bir gün önce inceleyeceğiz. İhale, otelde herkese açık bir şekilde gerçekleştirilecek” diye konuştu.