Ege Proje kardeşliği

Proje kardeşliği

11.10.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmir Özel Fatih Koleji ve Ürgüp, Hayri Mehmet Ürgüplü Anadolu Lisesi öğrencileri proje çalışmasında buluştu.

Proje kardeşliği

Ürgüp’ten gelen 10 liseli öğrencilerin evlerinde ağırlandı. Öğrenciler, “Endemik Bitkiler” ve “Mübadele” konularında ortak çalışmalar yaptı.
Ortak çalışmanın son gününde ise Meryemana, Efes ve Dilek Yarımadası’nı da ziyaret eden öğrencilere Prof. Dr. Teoman Kesercioğlu da eşlik etti. Dilek Yarımadası’nda ki endemik bitkileri inceleyen öğrenciler projeleri için örnekler toplayıp, fotoğraflar çektiler.

Haberin Devamı

----------------

Aynı yerde iki eğitim fuarı
15 Ekim Cumartesi günü Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları 120 okulu ile beraber Hilton Convention salonunu giriş katında İstanbul fuarına başlarken, aynı anda Dünya MBA ve Yüksek Lisans Fuarı da alt katta kapılarını açacak. Fuarı gezenler, iki katta toplam 250 okul ve eğitim kuruluşuyla temas edebilecek. Okulların kayıt yetkilileri ile yüz yüze görüşmenin avantajına sahip olacak.

--------------

Afganistan beklerken Avrupa ülkesi buldular
Gediz üniversitesi, ABD’nin Florida eyaleti milletvekillerini konuk etti. Parlamenterler adına konuşan kadın milletvekili Kelli Marie Stargel, İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya’yı gördüklerini belirterek şunları söyledi:
“Gelmeden önce hepimiz tedirgindik. Türkiye’yi Irak, Afganistan gibi bir yer zannediyorduk. Kadınların erkeklerle yan yana bile yürüyemediği bir Türkiye bekliyorduk. Ancak uçaktan iner inmez kendimizi Avrupa’da bulduk. ABD’de bilinen Türkiye’yle, gerçeğin ilgisi yok.”