Ege Pub kültürüne yenilik getiriyor

Pub kültürüne yenilik getiriyor

01.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Hungry Dog Pub, 1940’lı ve 50’li yıllardan kalan vintage ürünlerle dekore edilen geniş mekânında pub kültürüne yeni ve modern bir dokunuş getiriyor.

Pub kültürüne yenilik getiriyor

Hungry Dog Pub, 1940’lı ve 50’li yıllardan kalan vintage ürünlerle dekore edilen geniş mekânında pub kültürüne yeni ve modern bir dokunuş getiriyor. 30 yıldır iş yaşamında başarılı projelere imza atan Hungry Dog kurucu ortaklarından Selim Kaptan, mekânı özellikle genç nüfusun yoğun olduğu Buca’da kurduklarını söyledi.
Eskiden beri vintage ürünlerin koleksiyonunu yaptığını ve bu koleksiyonun da Hungry Dog’un dekorasyonunda önemli bir yer tuttuğunu dile getiren Kaptan, “Yaklaşık 10 yıldır dünyayı gezerek benim için çok önemli tutku olan antika eşyaları topluyorum. Mekânda eski kola şişeleri koleksiyonu, tabelalar, sakız makineleri, levhalar, saatler ve tartılar gibi pek çok farklı ürünü bir arada görebileceksiniz. Bunları toplamak için Amerika, İngiltere, Fransa, İtalya gibi ülkeleri dolaştım. Antika dükkanlarından, bit pazarlarından ve farklı yerlerden bu ürünleri toplayıp restore ettirerek günümüze kazandırdım” diye konuştu.
Hungry Dog’un 1 dönüm alan üzerine kurulduğunu ve her köşesinde insanların beğenisine uygun bir şeyler bulabileceğini ifade eden Kaptan, aynı anda 400 kişiyi ağırlayabildiklerini de dile getirdi.