Ege Reklam yıldızı Maruflu

Reklam yıldızı Maruflu

22.10.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmir’in sembol isimlerinden Sancar Maruflu reklam yıldızı oldu.

Reklam yıldızı Maruflu

İzmir denince ilk akla gelen kişilerden olan Maruflu; gazeteci, halkla ilişkiler uzmanı, vefalı dost, İzmirli Sevenler Platformu Başkanı başta olmak üzere sivil toplumcu özellikleriyle de biliniyor. Maruflu, bu özelliklerine bir de reklam yıldızlığını ekledi. İzmir’in prestij projelerinden, Kavuklar ve Miray inşaatın yaptığı Bayraklı Tower’in reklam yüzü olan Maruflu’nun oynadığı film, televizyon kanallarında geçen hafta dönmeye başladı. Cam rezidansın ulusal kanallarda da dönen reklam filminde Maruflu İzmir’in Kordon, Karşıyaka, Kemeraltı, Kütürpark, Asansör gibi simge mekanlarında İzmir’i ve İzmirli olmayı anlatıyor.

“Anketle belirlendi”
Filmi çeken reklam ajansının kentte yaptığı anket sonucuna göre isminin belirlendiğin ifade eden Maruflu, teklifi İzmir’e fayda sağlayacağına inandığı için kabul ettiğini kaydetti. Maruflu “46 kişilik bir ekiple çalıştık. Aslında reklam yıldızı değilim, ben İzmir’in yıldızı olmak isterim. Hatta şu ana kadar para meselesini konuşmadım” dedi.

EXPO’nun gizli şirketi belli oldu
İzmir’in Expo 2020 adaylığı için, Kasım ayında Paris’te gerçekleştirilecek sunumu hazırlayacak şirketler nihayet açıklandı.
EXPO yarışında rakip ülkelerin irtibata geçmemesi için şirketlerin adı gizli tutulmuştu. Ancak bu durum eleştirildi ve İzmir Kalkınma Ajansı sözkonusu çalışmada, starteji şirketinin Rolan Berger, filmi hazırlayacak şirketin ise Emrah Yücel olduğunu belirtti. Dünya çapında tanınan bir strateji şirketi olan Rolan Berger’in, özellikle sağlık sektörü ve inovasyon konularında önemli çalışmaları bulunuyor.
Şirket aynı zamanda Hannover 2000 ve Shangai China 2010 EXPO’larının da strateji danışmanlığını gerçekleştirdi. Sunumda kullanılacak filmi ise Los Angeles merkezli Yücel hazırlayacak. Emrah Yücel çok sayıda Holywood filminin afiş ve fragmanını hazırladı. Yücel, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın tanıtım kampanyasını yürütüyor.
İZMİR Milliyet


Keçilere çifte küpe davası
Cumhuriyet Savcısı, Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderdiği iddianamenin sonunda, İzmir İli Damızlık Koyun Keçi Yeştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Özer Türer ve 6 yönetim kurulu üyesinin de aralarında bulunduğu 14 kişi hakkında “Dolandırıcılık ve görevi kötüye kullanmak” suçlarından 5 ile 10 yıl arasında değişen hapis cezaları istedi. Savcı, ayrıca Birlik yöneticilerinden, yetiştiricileri uğrattıkları zararların da yasal faiziyle birlikte tahsil edilmesini istedi. Davaya henüz başlanmadı.
BAHRİ KARATAŞ İzmir DHA