Ege Reklamda yeni seçenek

Reklamda yeni seçenek

07.01.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

İzmir’de GİA Tanıtım, kapalı devre televizyon yayıncılığına yeni boyut getiren, benzerleri ABD, İngiltere ve Japonya gibi ülkelerde görülen IPTV yayıncılığında Türkiye’nin en büyük reklam ağına sahip Sistem9 Medya’yla çözüm ortağı oldu.

Reklamda yeni seçenek

Reklamverenler için yeni ve etkili bir mecra olduğu belirtilen digital reklam alanları, GİA TV’yle ilk etapta Dokuz Eylül Üniversitesi öğrenci kafeteryalarında hizmete girdi.

Haberin Devamı

HDI Sigorta’nın Ege Bölge Müdürü Atilla
HDI Sigorta’nın yeni kurlan Ege Bölge Müdürlüğü’ne Uğur Atilla getirildi. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunu Atilla, çalışma hayatına 1994’te Yapı Kredi Sigorta Ege Bölge Müdürlüğü’nde başladı. Sırasıyla; İnter Sigorta Teknik Servis Şefliği, Ankara Sigorta Ege Bölge Müdürlüğü Hasar ve Teknikten Sorumlu Bölge Müdür Yardımcılığı, Ergo İsviçre Sigorta Acenteler ve Pazarlamadan Sorumlu Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Uğur Atilla, 1993’teki Türkiye Genç Gazeteciler Yarışması’nda ‘haber röportaj’ dalında üçüncülük ödülü sahibi.

Hedef, 2009’da yüzde 40 büyüme
İzmir merkezli Pastarom, çıtayı yükseltti. 1997’den bu yana gıda sektörüne tedarikçi olarak hizmet veren firma, 2009 yılında yüzde 40 büyümeyi hedefliyor. Gıda Satış Yöneticisi Erhan Yavuz, ağırlıklı olarak Ege, Akdeniz ve Marmara bölgelerine hizmet verdiklerini ancak hizmet ağlarını her geçen gün genişlettiklerini söyledi. Yavuz, “Dünyanın farklı ülkelerinin tanınmış markalarını Türk tüketicisiyle buluşturuyoruz. Bunlar arasında İtalyan dondurma devi Mec3’le Fransız Valrhona Çikolataları da yer alıyor” dedi.