Ege Rotaractlar İzmir’de buluştu

Rotaractlar İzmir’de buluştu

02.10.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Uluslararası Rotaract 2440. Bölge Federasyonu’na bağlı Gündoğdu ve Çiğli Rotaract Kulüpleri ortak bir projeyle, 2 gün boyunca 7 ülkeden gelen Rotaractları ağırladı.

Rotaractlar İzmir’de buluştu

Projenin eş başkanlığını yürüten Gündoğdu Rotaract Kulübü Başkanı Berk Nazlı, düzenledikleri “Uluslararası Küresel Liderlik
Forumu”nda yurtdışındaki Rotaractlarla İzmir’de buluşarak Türk kültürünü tanıtmayı hedeflediklerini söyledi.


Soroptimistler Federasyon’a 2 üye gönderdi
Kordon Soroptimist Kulübü, 24. kuruluş yıldönümünü kutladı. Ege Palas Oteli’nde gerçekleştirilen buluşmada, kulüp üyesi Mine Kavala’nın Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcılığı’na, Aynur Güngör’ün Muhasip Üyeliğe seçilmesi de kutlamaya ayrı bir renk kattı. Kordon Soroptimist Kulübü Başkanı Ümit Eşme’nin ev sahipliğinde yapılan yemekli kutlamaya, yaklaşık 60 kişilik davetli grubu katıldı.


b-fit’in sağlıklı yaşam kursları Menemen’de
30 dakikalık seanslarla kadınları “hızlı ve etkili spor yapmaya” yönlendiren b-fit firması, hızla şubeleşmeye devam ediyor. Türkiye genelinde 100’den fazla kadına iş sahibi olma imkânı sağlayan b-fit’in İzmir Menemen Şubesi, Esra Bacanak ve Ebru Çolak’ın ortaklığında açıldı. Özel sektördeki başarılı kariyerlerinden sonra kendi işini kurmaya karar veren iki kadın girişimci, Menemenli kadınlara b-fit sistemini tanıştırmanın mutluluğunu paylaştıklarını belirttiler. b-fit seansları, bayanların formda kalmasını ve sağlıklı bir yaşam sürmesini sağlıyor.