Ege Sam ile duygu yüklü gece

Sam ile duygu yüklü gece

11.02.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Bornova’nın gözde eğlence mekanı Noxx, birbirinden ünlü isimleri İzmirliler ile buluşturuyor.

Sam ile duygu yüklü gece

Geçtiğimiz günlerde sahne alan Leman Sam, unutulmayan şarkıları ile İzmirli sevenlerine renkli saatler yaşattı. Uzun bir aradan sonra İzmir’de tekrar sahne alan ünlü sanatçı, giydiği rahat kıyafeti kadar şarkıları ve sahne performansı ile de dinleyicileri mest etti. İzmir’de konser vermenin büyük mutluluk yaşattığını belirten Leman Sam, kendini evinde gibi hissettiğini sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Ünlü sanatçılar, Ooze Venue’ye konuk oluyor
Bornova Ooze Venue’de yarın sahne alacak olan yakışıklı şarkıcı Soner Sarıkabadayı, “Buz” adlı yeni albümünden şarkıları bir kez de İzmirliler için seslendirecek. Genç kızların hayran olduğu Murat Boz ise uzun bir aradan sonra hareketli parçaları ile 19 Şubat Cuma günü hasret giderecek. Eurovision’da bu yıl Türkiye’yi temsil edecek Manga 26 Şubat’ta Ooze Venue’den seslenecek. Teoman da 5 Mart Cuma günü sahne alırken, ünlü grup MFÖ 12 Mart Cuma, Gökhan Tepe de 19 Mart Cuma günü Ooze Venue’de hayranlarıyla buluşacak.

Bornova Belediyesi’nden Gül ve Bülbül Türküleri
Bornova Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu’nun seslendirdiği Gül ve Bülbül Türküleri, İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde konuklardan büyük alkış aldı. Türk Halk Müziği Konseri Etkinliği’nin yöneticiliğini Bahattin Turan yaparken, Saime Cantürk de konuk sanatçı olarak katıldı. Türk Halk Müziği Konseri’nin sunumunu ise Nizameddin Erkul ve Hatice Tanrıverdi gerçekleştirdi.