Ege Şampiyonlar, Akigo’da toplandı

Şampiyonlar, Akigo’da toplandı

16.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Akhisarspor’da, Spor Toto 1. Lig’de bekleme yapmadan Süper Lig’e çıkılması için teknik direktörlük görevine getirilen Mehmet Altıparmak, son iki sezonda Play Off şampiyonluğu yaşadığı futbolcuları yeni takımında topladı

Şampiyonlar, Akigo’da toplandı

Spor Toto 1. Lig’de Süper Lig’e dönecek bir kadro kurmaya çalışan Akhisarspor’da Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, ligde son 2 yılda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Gazişehir Gaziantep’i Play Off finalinden Süper Lig’e taşıyan Altıparmak, transferde güvendiği eski futbolcularını seçti. Altıparmak yönetiminde BŞB Erzurum’da Süper Lig sevinci yaşayan Burhan Eşer ve Tolga Ünlü, yeşil siyahlılara imza attı. Önceki sezon Erzurum’da, geçen sezon da Gaziantep’te Altıparmak’ın şampiyon kadrolarında yer alan Erhan Çelenk ile yine Gazişehir’den tecrübeli teknik adamın öğrencisi olan Uğur Arslan Kuru ise bugün sözleşme imzalayacak.

Haberin Devamı

Yardımcı Mert Nobre

Mehmet Altıparmak, ülkemizde 2004 yılından bu yana sürdürdüğü kariyerini geçen sezon sonunda noktalayan eski futbolcularından Brezilya asıllı Türk vatandaşı Mert Nobre’yi de yardımcısı olarak seçti. Nobre, Mehmet Altıparmak yönetiminde BŞB Erzurum forması giyerken Play Off şampiyonluğu yaşadı ve ilk antrenörlük görevini de Akhisar’da eski hocasının yanında yapacak. Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum kampında sürdüren Akhisarspor, ilk hazırlık maçını 18 Temmuz’da ligdeki rakiplerinden Altınordu’yla oynayacak. Yeşil-siyahlı ekip kampta 21 Temmuz’da ise Gürcistan temsilcisi Dinamo Batum’la karşılaşacak.