Ege SAVUNMA ALARMI

SAVUNMA ALARMI

25.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Akhisar Belediyespor’un, İstanbul BŞB’den sonra Galatasaray’a da farklı mağlup olması camiada moralleri bozdu. Defansta tehlike çanları çalmaya başladı

SAVUNMA ALARMI



Akhisar Bld, 4-0’lık İstanbul BŞB yenilgisinin ardından, tarihinde üç büyük takımdan biriyle oynadığı ilk lig maçında Galatasaray’a 3-0’la boyun eğerken, iki maçta yenilen 7 gol, camiada paniğe yol açtı. Savunmanın iki karşılaşmada yaptığı büyük hatalar yüzünden çaresiz kalan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, “Sonko’nun maçın başında sakatlanması, oyun planımızı alt üst etti. Takım olarak hücuma çıktığımız pozisyonlarda, kişisel hatalar yüzünden iki gol yedik. Ayrıca pas trafiğinde ve oyun organizasyonunda eksiklerimiz var. Bunları gidermek zorundayız” dedi.

Haberin Devamı

Sakatlar kadroyu bozdu
Serkan, Bruno ve Bikoko gibi üç önemli oyuncunun sakatlıklarının da kadro zaafiyetine yol açtığını dile getiren genç teknik adam şöyle konuştu: “Aslında hiç kimse G.Saray’a karşı üstün oynamamızı ve galip gelmemizi beklemiyordu. Bizim için önemli olan, kendi rakiplerimizla oynayacağımız maçlarda ortaya koyacağımız parformans.” Öte yandan Türkiye Kuipası’nda yarın evinde Aydınspor 1923’ü konuk edecek Akigo’nun ekibin bu karşılaşmaya yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkacağı öğrenildi.