Ege Şehru İnşaat’tan İzmir’e yeni yatırımlar

Şehru İnşaat’tan İzmir’e yeni yatırımlar

25.03.2018 - 00:28 | Son Güncellenme:

Ayrancılar’da ‘Bahçeşehir Royal’i sürdüren Şehru İnşaat, Ulukent, Bornova ve Urla’da da faal. Yönetim Kurulu üyesi Şehnaz Aybar, “2018’i dolu dolu geçireceğiz” dedi

Şehru İnşaat’tan İzmir’e yeni yatırımlar

"İnsanların içinde kendilerini mutlu, huzurlu ve güvende hissedecekleri mekânlar inşa etmeyi” ilke edinen Şehru İnşaat, İzmir’in yeni çekim merkezlerinden biri olan Torbalı-Ayrancılar’da inşa ettiği Bahçeşehir Royal projesinin yanında Ulukent, Bornova ve Urla’da yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

İstanbul ve Bodrum’da çok özel projelere imza atan Şehru İnşaat’ın İzmir’deki ilk yatırımı olan Bahçeşehir Royal Ayrancılar projesinin tanıtımı ilgi gördü. Ayrancılar’da yükselecek olan Bahçeşehir Royal, bölgenin eşsiz doğası eşliğinde huzurlu ve konforlu bir yaşam sunuyor.

‘Modern bir yaşam’

Şehru İnşaat olarak 1984 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Yönetim Kurulu üyesi Ruken Aybar, yeni yapacakları tüm projelerde insan yaşamına uyumlu olan, modern projeler geliştirmeyi hedeflediklerini belirtti. Aybar, “Her geliştirdiğimiz projede geniş peyzaj alanları, sosyal tesisler, havuzlar, spor tesisleri gibi insan yaşamına artı yönde katkı sağlayabilecek her türlü detayı barındırmayı hedefliyoruz. Katma değeri yüksek projelerimizle bölgesinde ve çevresinde örnek alınan binalar inşa etmek bizim için önemli. İzmir’deki ilk projemiz Bahçeşehir Royal’de olduğu gibi geniş yaşam alanlarıyla da ev alacak müşterilerimize yaşanabilir alanlar sunmak istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

‘Cazibe merkezi’

Şehru İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Şehnaz Aybar, İzmir’in inşaat sektöründe cazibe merkezi haline geldiğini belirtti, “O yüzden İzmir bizim için çok değerli ve İzmir’e yatırım yapmaya devam edeceğiz. Torbalı Ayrancılar’daki bu projemizin ardından Ulukent, Bornova ve Urla’daki yeni yatırımlarımızla 2018 yılında dolu dolu bir sene geçirmek istiyoruz” dedi.

Yeni projelerinde bölge ve konumun önemli olduğunu vurgulayan Aybar, “Yaşam alanları yapıyoruz ama bu yaşam alanları insanların ulaşmak istediği olanaklara ve imkânlara yakın olmalı. Merkezi konum şart ama aynı zamanda lüks bir konut içinde, ulaşılabilir rakamlarda olması gerekir. Biz bölge ve yatırım analizi yaptığımızda konum, arsa metrekaresi, sosyal ve yeşil alan imkânları gibi her detaya özen gösteriyoruz” diye konuştu.

Yüzde 30’u satıldı

Sakinliği arayan İzmirliler ile kent dışından yatırımcıların, Ayrancılar, Bornova, Ulukent veya Urla’daki projelere ilgi göstereceklerini düşündüğünü kaydeden Aybar, “Özellikle Ayrancılar’daki projemizde konutlarımızın yüzde 30’unu satmayı başardık” dedi. Bodrum Mumcular’da da 105 adet residence konseptli yeni projeye başladıklarını belirten Aybar, iki ay içinde hem Bodrum hemde Ulukent projelerini tanıtacaklarını dile getirdi.

Haberin Devamı

34 yıllık geçmiş


1984 yılında Şanlıurfa’da sektöre adım atan Şehru İnşaat, 1989’da İstanbul’a taşındıktan sonra Bahçelievler, Bakırköy ve Florya’da prestijli projelere imza attı. Firma, 2004’te İstanbul’la birlikte Bodrum’da da önemli projeler hayata geçirmeye başladı. Yalıkavak ve Türkbükü’nde lüks konut, villa ve iş merkezleri yaptı. Projelerinde inşaat ve malzeme kalitesi kadar çevresel ve sosyal unsurlara da önem veren Şehru İnşaat, açıklık, şeffaflık ve dürüstlük içerisinde, kendilerini tercih edenlerin sıcak yuvalarına bir an önce yerleşmeleri için projelerini en kısa sürede bitirmeyi taahhüt ediyor. Şehru İnşaat, kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğu anlayışını, satış öncesi ve sonrası tüm süreçlerde de uyguluyor.