Ege Selçuk‘ta paraşüt heyecanı başladı

Selçuk‘ta paraşüt heyecanı başladı

17.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Selçuk’ta bu yıl 41’ncisi düzenlenen paraşüt şampiyonası başladı.

Selçuk‘ta paraşüt heyecanı başladı

Türk Hava Kurumu (THK) tarafından düzenlenen şampiyonaya 7 takım ve 20 sporcu katıldı. THK Türk Kuşu Genel Müdür Yardımcısı Bekir Akyüz, gençlere hava sporlarını sevdirmek için büyük çaba gösterdiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Bodrum’da Anadolu defilesi
Bodrum’da bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Uluslararası Bodrum Karnavalı kapsamında “Anadolu’dan Esintiler” adı altında defile düzenlendi. Modacı Asiye Özkeskin’in hazırladığı Belediye Meydanı’ndaki defile büyük ilgi gördü. Halka açık defileyi bir bölümü turist yaklaşık 500 kişi izledi. Defile izleyicilerden alkış aldı. Bodrum Kültür Sanat Topluluğu tarafından modacı Özkeskin’e katkıları nedeniyle çiçek verip, teşekkür etti.
SEZER ŞAHİNDAŞ DHA

Ararat yeni şubesini açtı
Türkiye’nin top modeli Irmak Atuk ve Sırp modeller, sokağa kurulan podyumda yeni koleksiyonu tanıttı. Büyük ilgi gören bir saatlik defileyi seyredenlere çeşitli hediyeler dağıtıldı. Mehmet Tekinalp ve Göksel Tangüner’in sahibi olduğu Ararat Kuyumculuk her ay şube sayısını arttıracak. Balçova’da 15. Şubesini açan Ararat’ın kurdelesini ise AKP İzmir Milletvekili Erdal Kalkan ve CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu kesti.
ERAY ARPAŞİN İzmir DHA

Haberin Devamı

Modanın devi İzmir’e geldi
Türkiye’ye dünya moda trendlerini taşıyan Fashion Tv’nin lisanslı markası I Love Fashion-Paris’in İzmir mağazası Alsancak Mustafa Bey Caddesi’nde açıldı. Moda severlerin akınına uğrayan açılışta konuklara “I Love Fashion-Paris’’ koleksiyonu hakkında tasarımcılar tarafından bilgi aktarıldı.
ERAY ARPAŞİN İzmir DHA