Ege Şengül’den davete yanıt: Kent hepİmizin tabii ki gideriz

Şengül’den davete yanıt: Kent hepİmizin tabii ki gideriz

01.08.2018 - 04:43 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Başkan Kocaoğlu’nun bakanlıklara yapılacağı ziyaretlere kendisini de davet etmesine, “Sözümüzün arkasındayız. Bir gün önceden bize haber vermesi durumunda işlerimizi ona göre ayarlar, gideriz. Kentin sorunu hepimizin sorunu. Bu konuda seve seve katkı koyarız. Sorun değil” dedi.

Şengül’den davete yanıt: Kent hepİmizin tabii ki gideriz

Ayrıca Kocaoğlu’nun gazetecilere, ‘Şengül’e tramvayı neden kaldırmak istediğini sorun’ sözleri için de de şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

‘Yatırımdan rahatsız oluyorlar’

“Vatandaşa sormak lazım, tramvaydan ne kadar memnun? Trafik sorununu çözmek için tramvay getiriyorsunuz ancak, trafik içinden çıkılmaz bir hale geldi. Tramvaya karşı değilim, güzergâhına karşıyım. Doğru bir planlama değil.” Öte yandna Şengül, ‘Kenti korumak için dava açıyorum’ diyen Kocaoğlu’nu eleştirdi, “Kenti neden koruyorsunuz? Bizim eleştirdiğimiz konu bu. Ne varsa hepsine dava açıyorlar. Kent küçük olsun, büyümesin, sorunları da büyümesin. ‘Küçük olsun, bizim olsun’ anlayışından kurtulmaları lazım. Hükümetin İzmir’e yatırım yapmasından rahatsız oluyorlar. Bunu da açıkça dile getirmeyip dava açıyorlar” diye konuştu.