Ege Şeytanın gençleri Trabzon yolcusu

Şeytanın gençleri Trabzon yolcusu

20.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Altınordu’nun altyapısından yetişen iki milli futbolcu Salih Kavrazlı ve Atakan Gündüz, Trabzonspor’la anlaştı. Bordo mavili ekip, iki oyuncu ile 3 yıllık anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirdi

Şeytanın gençleri Trabzon yolcusu

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu’da yetişen milli futbolcular Salih Kavrazlı ve Atakan Gündüz’e, Trabzonspor kancası geldi. Trabzonspor, Salih Kavrazlı ve Atakan Gündüz ile 3 yıllık anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi. Amatör statüde oynayan iki yıldız adayı için Trabzonspor’un toplam 600 bin lira yetiştirme bedeli ödeyeceği belirtildi. Salih ve Atakan’ı profesyonel yapmayan Altınordu, resmi imzaların atılması halinde genç kramponlardan bonservis bedeli alamayarak önemli bir gelirden olacak.

Haberin Devamı

Milli formayı terlettiler

Ağrı doğumlu santrfor Salih Kavrazlı, Giresun takımı Görelespor’da futbola başladı. 2015 yılından bu yana Altınordu’da top koşturan genç futbolcu U14, U15, U16 ve U17 milli takımlarında görev alırken, Ay yıldızlı formayla toplam 44 karşılaşmaya çıktı. Salih, son olarak Elit 17 Ligi’nde Süper Kupa Finali’nde Galatasaray’ı 5-1 mağlup eden Altınordu’da Türkiye şampiyonluğu yaşadı. U17 Ligi’nde geçen sezon 16 gol atan Salih, U19 Ligi’nde 8 maçta 3 kez rakip fileleri sarstı. 17 yaşındaki Salih’in reşit olmaması nedeniyle 1 yıl resmi maça çıkamama riski bulunuyor. Trabzonspor’un Salih’in oynaması için Altınordu’dan muvafakatname alması gerekiyor. Lüleburgaz doğumlu stoper Atakan Gündüz ise U14, U15, U16, U17 ve U18 milli takımlarında 39 maça çıktı. 2013 yılından itibaren Altınordu’da oynamaya başlayan Atakan’ın bir süre önce kulüpten kendi isteğiyle ayrıldığı öğrenildi.