Ege Şeytan'ın golcüleri hazır kıta

Şeytan'ın golcüleri hazır kıta

30.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Şeytanın golcüleri hazır kıta

Play Off potasında yer alan Altınordu, salı günü evinde karşılaşacağı Osmanlıspor maçına iddialı hazırlanıyor. Golcülerin rekabeti, teknik ekibi sevindirdi.

Haberin Devamı

Spor Toto 1. Lig’de topladığı puanlarla Play Off hattına yerleşen Altınordu’da hücum bölgesinin performansı göz dolduruyor. Sezonun büyük bir bölümünde ileri uçta Serdar ve Sefa’yı kullanan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu’nun, sakatlıklarını atlatıp çalışmalara başlayan Kemal Rüzgar ve Enes Kubat’ın takıma katılmasıyla eli güçlendi. Aylardır forma hasretini çeken Kemal ve Enes’in oldukça hırslı çalıştıkları ve her geçen gün performanslarını yukarıya çektikleri belirtildi.

Güçlü döndüler

Ligin 3. haftasındaki Kardemir Karabükspor sınavında sağ diz çapraz bağları kopan Enes, önceki hafta deplasmanda oynanan Eskişehirspor maçında son 1 dakika olsa da forma giyme şansı elde etti. Göztepe ile yapılan hazırlık müsabakasında da 45 dakikada sahada kalan Enes 1 gol atmıştı. Tıpkı mevkidaşı Enes gibi çapraz bağları kopan Kemal de aylar sonra geçen hafta topla çalışmalara başladı. Serdar 18 maçta 6, Sefa 21 maçta 3, Kemal 8 maçta 2 ve Enes de 3 maçta 1 gol kaydetti.