Ege Silahlı kavgayı ayırmak isterken canından oldu

Silahlı kavgayı ayırmak isterken canından oldu

06.09.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Manisa’nın Turgutlu İlçesi’nde, iki grup arasında çıkan silahlı kavgada Nevzat Günay canından oldu

Silahlı kavgayı ayırmak isterken canından oldu

Manisa’nın Turgutlu İlçesi’nde, iki grup arasında çıkan silahlı kavgada Nevzat Günay canından oldu. Olayda 8 kişi de yaralandı. İki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle silahlı kavga çıktı. Kavgayı ayırmak isteyen evli ve 4 çocuk babası Nevzat Günay (33) başına isabet eden kurşun ile olay yerinde hayatını kaybetti.

20 el silah sesi
Silahlı kavgada Gökhan Karadeniz (18), Mustafa Karadeniz (23), Mahmut Karadeniz (25), Nazım Karadeniz (55), Makbule Karadeniz (48), Yasin Karadeniz, İbrahim Tatlı (22) ve Kemal Tatlı (32) da yaralandı. Yaralılar, ambulanslar ve özel araçlarla Turgutlu Devlet Hastanesi ile çevredeki özel hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Olay yerinde yaklaşık 20 el silah sesi duyulduğu öğrenilirken, olayların büyüme ihtimaline karşılık polis ve jandarma, hastane önünde geniş önlemler aldı. Hayatını kaybeden Nevzat Günay’ın, kimin tabancasından çıkan kurşunla hayatını kaybettiği henüz öğrenilemedi. Polis, olaya karışan kişilerin kimliklerini tespit etmek için çalışıyor.


Saldırganlar serbest kaldı
İzmir’de’de, İkmal Şube Müdürlüğü ile Kadifekale Karakolu yakınlarına, ses çıkarma özelliği bulunan, içinde havai fişek ve maytap parçaları bulunan kola kutularını attıkları belirlenen 5 kişi, polisin operasyonuyla yakalandı. Sorgularında suçlamaları kabul ettikleri bildirilen 4’ü yaşı küçük 5 saldırgan, sevk edildikleri adliyede mahkeme tarafından serbest bırakıldı.
TURAÇ TOP DHA

Tecavüzcü dört kişi tutuklandı
Acıpayam’a bağlı Akalan Beldesi’nde 14 yaşındaki Ü.A. isimli genç kızı ellerindeki görüntüyle tehdit edip cinsel ilişkiye girdikleri iddia edilen ve jandarma tarafından gözaltına alınan yaşları 15 ile 17 arasındaki 4 genç tutuklandı. B.Ö, O.T. (17), E.K. (16) ve A.K. (15), Ü.A’nın ailesinin şikayeti üzerine yakalan-dı. Dört zanlı da çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
DHA


Kamyonete çarpan motosikletli öldü
İzmir’in Tire İlçesi’nde, kasksız kullandığı motosikletiyle bir kamyonete çarpan 22 yaşındaki Üzeyir Kıllı, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Bir süt fabrikasında işçi olarak çalışan Üzeyir Kıllı, önceki gün akşam saatlerinde, 35 YJP 05 plakalı motosikletiyle gezintiye çıktı. Kask takmadığı belirlenen Kıllı, N.Y’nin kullandığı kamyonete yandan çarptı. Kıllı, çarpmanın şiddetiyle motosikletten fırlayarak, yaralandı. Kıllı, hastanede doktorların çabalarına rağmen hayatını kaybetti.

Otomobil şarampole uçtu
Bandırma yakınlarında sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazasında 5 yaşındaki Cemre Çimen öldü, 4 kişi de yaralandı. Ahmet İlhan, Ayşe İlhan, Kağan İlhan ve Derya Çimen, çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.