Ege Şimdi çocuk olmak vardı

Şimdi çocuk olmak vardı

13.05.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Şimdi çocuk olmak vardı

Dovido’nun ana sponsorluğunda düzenlenen Swissôtel 8. Çocuk Karnavalı’nda, Swissôtel Büyük Efes ve Mandal Ajans, Dr. Behçet Uz Çocuk Vakfı yararına el ele verdi. Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı karnaval, sınırsız açık büfe ve gün boyu süren eğlenceli oyunlarla renklendi. Minik misafirler, tenis kortlarında salto trambolin ve tırmanma dağında, dev şişme kaydırakta, survivor parkurunda doyasıya eğlendi. Çılgın bilim show gösterisi, büyüleyici yıldızları ile Planetaryum, Orbis tattoo, aktör köpek Lobo show, Bir Bavul Üç Macera kukla tiyatrosu, mini disco ve eğlenceli sahne showlarıysa tüm katılımcıları büyüledi. Karnavalın sonundaki çekilişte ise süpriz hediyeler sahiplerini buldu.

Haberin Devamı

Emek verenlere teşekkürler

Gerçekleşen plaket töreninde Otelin Operasyon Direktörü Koray Sarısan ve Dr. Behçet Uz Çocuk Vakfı Vakıf Başkanı Ülkü Karlı karnavalda emeği geçen tüm katılımcılara teşekkürlerini sundu. Dovido Furito’dan Melih Temel, İzka İnşaat’tan Arjel Kahramaner ve Mandal Ajans’tan Serkan Saysen’e teşekkür plaketi verildi.

Şimdi çocuk olmak vardı

Plaket töreninde Otelin Operasyon Direktörü Koray Sarısan ve Dr. Behçet Uz Çocuk Vakfı Vakıf Başkanı Ülkü Karlı karnavalda emeği geçen tüm katılımcılara teşekkürlerini sundu.

Şimdi çocuk olmak vardı