Ege Solak ve Karabağ şimdi daha sağlıklı

Solak ve Karabağ şimdi daha sağlıklı

13.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Şeker hastalığı nedeniyle İstanbul’da ameliyat olan Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak ile Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın sağlık durumlarının iyiye gittiği öğrenildi.

Solak ve Karabağ şimdi daha sağlıklı

Başkanlar Solak ve Karabağ, metabolik cerrahi yöntemiyle Doç. Alper Çelik tarafından Taksim Alman Hastanesi’nde birer gün arayla girdikleri, saatler süren ameliyat sonrası sağlıklarına kavuştular. Sık sık bir araya gelen Solak ve Karabağ’ın, birlikte egzersiz yaptıkları, yarın taburcu olacakları öğrenildi. Her iki ameliyatı da başarıyla gerçekleştiren Doç. Alper Çelik, metabolik cerrahinin diyabet hastalarının tedavisinde ilaçsız ve insülinsiz bir yaşam sunduğunu belirtti. Başkanların, artık tansiyon ve kolesterol ilaçlarını kullanmalarına gerek kalmadığı bildirildi.

Haberin Devamı

Adnan Saygun’da her gün konser

Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM), bu hafta her güne ayrı bir konserle İzmirli sanatseverleri ağırlayacak. Bugün “Barok’tan Romantik’e keman- piyano” konseri saat 20.00’de başlayacak. Konserde, Ozan Akkol (keman) ve Ece Tokatlı (piyano) sahne alacak. Yarın akşam Emre Şen, piyano resitali ile İzmirli sanatse-verlerin karşısına çıkacak. Konserin başlama saati 20.00. Perşembe ve Cuma günü ise İzmirlileri “Verdi Requiem” konseri bekliyor. Biletler AASSM ve İzmir Sanat gişeleri ile www.aassm.org.tr ve www.izmir.bel.tr sitelerinden temin edilebilecek.