Ege ‘Sorunları beraber çalışarak aşacağız’

‘Sorunları beraber çalışarak aşacağız’

17.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (İESOB) genel kurulu öncesi, Başkan Zekeriya Mutlu’ya destek mesajları yağıyor.

‘Sorunları beraber çalışarak aşacağız’

Kongrelerini tamamlayarak göreve başlayan yeni oda başkan ve yöneticileri, Zekeriya Mutlu’ya destek ziyaretlerinde bulunarak, İESOB genel kurulunda yanında yer alacaklarını açıkladılar.

Haberin Devamı

‘En iyi şekilde temsil ediyor’

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu’yu ziyaret eden Kurukahveciler Kuruyemişçiler ve Baharatçılar Odası Başkanı İlyas Gönen, Altındağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nejat Yaylacıkoral, Menderes Şoförler Odası Başkanı Mehmet Gemici ile Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Güller, 6 Mayıs’ta yapılacak kongrede Zekeriya Mutlu’yu destekleyeceklerini deklare ettiler.

Başkan Mutlu’nun esnaf teşkilatını en iyi şekilde temsil ettiğini kaydeden İzmir Kurukahveciler Odası Başkanı İlyas Gönen ‘Tüm yöneticilerimize söyledim, hiçbir bahane kabul etmiyorum, böbrek taşımızın sancısı tutsa bile 6 Mayıs’ta tam kadro kongrede olup Zekeriya Başkan’a destek vereceğiz. Ahilik geleneğinden geliyoruz. Birliği yuvamız, ocağımız olarak görüyor, başkanımızın kıymetini biliyoruz. Odamız Mutlu’nun emrine amadedir. Kongre günü gönül birliğimizi göstermek için odamız stant kuracak ve gün boyu katılımcılara kahve, kuruyemiş, baharat ikram edecektir’ diye konuştu.

Haberin Devamı

Esnaf kesiminin büyük sorunları bulunduğunu kaydeden İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, “Ancak el birliği ile her türlü sorunun üstesinden gelinir. Beraber çalışarak sorunları daha kolay aşabiliriz” dedi.

Destek sırası bizde…

Zekeriya Mutlu’ya destek ziyaretinde bulunan diğer odaların başkanları da özetle şunları söyledi:

Nejat Yaylacıkoral (Altındağ Esnaf Odası Başkanı): Çok fazla söze gerek yok. Duruşumuz belli. Herkes duysun ve bilsin ki, biz Zekeriya Mutlu’nun yanındayız.

Hayri Güller (Selçuk Esnaf Odası Başkanı): Zekeriya Başkan bugüne kadar maddi ve manevi olarak bize her türlü katkıyı verdi. Destek sırası bize geldi.

Mehmet Gemici (Menderes Şoförler Odası Başkanı): Zekeriya Mutlu benim için çok değerli. Başkanımızı ailecek çok seviyoruz. Yaşça kendisinden büyük olmama rağmen ondan çok şey öğrendim. İnsanlara karşılıksız hizmet vermeyi, kimseyi ayırmadan odada işi olan herkese yardımcı olmayı, doğruyu yapmayı kendisinden öğrendik. Oda yönetimi olarak izindeyiz, 6 Mayıs’ta da yanındayız.