Ege Sporcu manken

Sporcu manken

21.01.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

Crowne Plaza farkı

Sporcu manken





İzmir Uğurhan Akdeniz Ajans mankenlerinden Necla Sipahi'nin tek hobisi spor yapmak. 19 yaşındaki genç manken Necla Sipahi, "Step, atletizm, yüzme, sörf ve voleybol sporlarıyla uğraştıktan sonra, bu işe profesnoyel devam etmem gerektiğine karar verdim. Ege Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü'nü kazandım. Amacım hem mankenliği hem aerobik öğretmenliği yapmak" dedi.

İnciraltı'daki beş yıldızlı Crowne Plaza Oteli, parmak ısırtıyor. Kalitesi, konforu, personeli, hizmet anlayışı ve eşsiz Körfez manzarasıyla dikkat çeken otelde 167 standard oda, 42 club oda, 6 junior suit, 3 senior suit ve bir kral dairesi bulunuyor. Yatağınızdan kalkmadan İzmir'i seyredebileceğiniz odalarda jakuzi küveti, DVD player, home theatre sistemi, elektronik kasa, bilgisayar ve faks da yer alıyor. Satış Müdürü Funda Bezircilioğlu Kurban Bayramı'nda ünlü sanatçı Aşkın Nur Yengi'yi konuk edeceklerini söylüyor. 4 günlük paket programda balo dahil kişi başı ücret 375 milyon lira ücret.

Sezinci Dance&Fitness Convention, İzmirli dans tutkunlarını biraraya getirdi. İzmir Hilton Oteli Turgut Reis Salonu'nda üç gün süren organizasyona yaklaşık 200 sporcu katıldı, Türkiye Cimnastik Federasyonu'ndan onaylı sertifika almaya hak kazandı. Organizasyon Komitesi Başkanı Melek Kublay, "Profesyonel ve amatör dansçılarımız en yeni çalışma tekniklerini öğrendi" dedi.

İzmir Birinci Kordon'daki Submarine Bar, gençliğin yeni gözde mekanları arasına girdi. Submarine'in sıradışı barmeni Mehmet Çetingöz, yaptığı başarılı kokteyllerle adından söz ettiriyor. Mehmet Çetingöz "Nar ekşisi ile yaptığımı kokteyl Arıza, büyük ilgi gördü. Karışımı çok gizli. Tadı ve içimi çok yumuşak olduğu için kısa sürede müşteriler tarafından çok beğenildi" diyor.

Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Resim Bölümü Öğretim görevlilerinden Umur Türker, 27'nci kişisel sergisini Selçuk Yaşar Sanat Galerisi'nde açtı. Fransa, Almanya, İngiltere ve Yunanistan'daki özel kolleksiyonlarda resimleri bulunan sanatçının sergisi, 14 Şubat'a kadar açık kalacak.