Ege “Süper Lig’i kim istemez!”

“Süper Lig’i kim istemez!”

21.05.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

“Süper Lig’i kim istemez”

“Altınordu, Süper Lig’e çıkmak istemiyor” yorumlarına yanıt veren Başkan Özkan, “Dört kez kapısına kadar geldiğimiz Play Off’u ve Süper Lig’i kimse elinin tersiyle itemez” dedi.

Haberin Devamı

Spor Toto 1. Lig’in son haftasına Play Off potasında giren Altınordu, son maçta deplasmanda Giresunspor’a 3-1 yenilerek yine Play Off umutlarını kaybetti. Kaçan fırsat üzerine konuşan Başkan Seyit Mehmet Özkan önemli açıklamalarda bulundu. Özkan, “70 milyon liralık Süper Lig geliri, Altınordu Futbol Akademisi’nde yapmak istediklerimizi hızlandırırken, gençlerimize daha da fazla yatırım yapmamızı sağlayacaktı. Fakat yaşananlar yolun sonu değil, hayat devam ediyor. Kulübümüzün planlamasında bir değişiklik olmayacak” dedi.

‘Başarı hikâyesi yazıyoruz’

Bu toprakların çocuklarıyla başarı hikâyesi yazdıklarını anlatan Özkan, “126 yabancı oyuncunun forma giydiği TFF Spor Toto 1. Lig’de bu toprakların çocuklarıyla bir başarı hikayesi yazıyoruz. Her yıl 9 gencimizi A Takım’a çıkarıyoruz. Yarışırken, Çağlar ve Cengiz gibi genç yetenekleri Dünya futboluna armağan ediyoruz. Başarırsak, Türk futbolunda büyük bir değişimin başlayacağını da çok iyi biliyoruz” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

‘Bir gün başaracağız’

Zor bir yola çıktıklarının farkında olduğuna değinen Özkan, “İki, üç yabancı alıp transfere milyon dolar harcamak işin kolayı. Bunu yaparsak, kendi çocuklarımızın yüzüne nasıl bakarız? Onlara yıllardır bir hedef gösteriyoruz, ‘A takım formasını yabancılar değil siz giyeceksiniz’ diyoruz. Nitekim, dört kez son haftada ikili-üçlü averajlarla kaçan Play Off ve son maçta direkten dönen üç top, bize bunu net olarak gösterdi. Ama bir gün başaracağız ve bu toprakların çocuklarına güvenmenin karşılığını alarak en büyük mutluluğu yaşayacağız” diye konuştu.

Yazarlar