Ege Sürdürülebilir bir çevre için işbirliği

Sürdürülebilir bir çevre için işbirliği

07.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

EBSO ile ESBAŞ’ın birlikteliğinde Sanayi ve Çevre Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi, “Gelecek nesillere temiz bir dünya bırakmalıyız” mesajı verildi

Sürdürülebilir bir çevre için işbirliği

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) ve Ege Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş. (ESBAŞ) işbirliğinde Sanayi ve Çevre Bilgilendirme toplantısı düzenledi. ESBAŞ Teknoloji Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Ege Serbest Bölgesi’nde faaliyet gösteren firma temsilcilerinin yanı sıra EBSO üyelerinin de içinde bulunduğu yaklaşık 100 kişi katıldı. ESBAŞ Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Faruk Güler, “ESBAŞ’ta kurumsal sosyal sorumluluğu, topluma ve çevreye fayda sağlamak şeklinde tanımlıyoruz. Bizler sürekli olarak çevresel sürdürülebilirlik, sürdürülebilirlik yaklaşımı ve ISO 14001 yönetim sistemi ile entegre olarak, uygun noktalarda süreç iyileştirmeleri yapıyoruz” dedi.
EBSO Meclis Üyesi ve Çevre Çalışma Grubu Başkanı Erdoğan Çiçekçi de, çevre faaliyetlerini 16 yıldır sürdürülebilir çalışma temposuyla yürüttüklerini ifade etti.
Çiçekçi, “Bizler çevreye, dünyaya sahip çıkmalı, gelecek nesillere temiz bir dünya bırakmalıyız” diye konuştu. Etkinlikte, ESBAŞ’taki gönüllü çalışanlar tarafından hazırlanan ‘Nefes’ filmi de gösterildi. Küçük bir çocuğun gözünden gündelik hayattaki çevre kirliliği ve felaketlerin nasıl göründüğüne dikkat çeken film, kısa film yarışmalarına katılacak.