Ege Tacize suçüstü!

Tacize suçüstü!

16.03.2017 - 03:48 | Son Güncellenme:

Alsancak’ta önceki gün tacizci avı yaşandı... H.K. ve M.A., Sevinç Pastanesi’nin önünde devriye görevinde bulunan ‘Şahinler’in yanına geldi; 100 metre ileride bir gencin kendilerini taciz ettiğini belirtti. Yakalanan gencin, daha önce sabıkasının bulunduğu belirlendi

Tacize suçüstü

İzmir Alsancak’ta önceki gün ilginç bir tacizci avı yaşandı. H.K. ve M.A., Sevinç Pastanesi’nin önünde görev yapan ‘Şahinler’in yanına giderek eşkalini verdikleri gencin, kendilerini dakikalarca taciz ettiğini iddia ettiler. 100 metre ileride genç kızları süzen tacizci K.K.’nın yanına giden Şahinler, genci polis merkezine davet etti. Kimlik göstermediği gibi elle ve sözle polislere direnen genç, ekip otosuna alınırken de aracın kapılarını tekmeleyerek, bağırdı.

Haberin Devamı

Davacı oldular

Tacizci K.K. hakkında şikayetci olacaklarını belirten H.K. ve M.A., “Bizi defalarca taciz etti. Hani İzmir’de hanımlar rahat dolaşacaktı, nerede özgürlük?” demeleri üzerine. Ekip otosunun çevresine toplanan vatandaşlar da tacizciye tepkisini gösterdi. H.K. ve M.A.’nın davacı olacakları tacizci gencin, 24 yaşında olduğu ve daha önce de taciz ve genel huzuru bozmaktan sabıkası olduğu belirtildi.