Ege Taha Akgül madalyaya doymuyor

Taha Akgül madalyaya doymuyor

20.10.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

İzmir BŞB’nin başarılı güreşçilerinden Taha Akgül, Çeçenistan’ın başkenti Grozni’de düzenlenen Uluslararası Kadirov Güreş Şampiyonası’ndan ikincilik madalyası ile döndü.

Taha Akgül madalyaya doymuyor

Serbest stilde 120 kiloda mücadele eden Akgül, rakiplerinden bir bir sıyrılarak kürsüye çıkma başarısını gösterdi. Genç sporcunun temmuz ayında Dünya Gençler Güreş Şampiyonası’nda da gümüş madalya kazandığını hatırlatan antrenörü Zekai Baykara, “Kulüp olarak hedefimiz 2012 Londra Olimpiyatları” dedi.

Haberin Devamı

Yeni HidayetlerTürk basketbolunun gelişmesine altyapıdan oyuncu yetiştirerek destek vermeye çalışan İzmir’in önemli spor okullarından Celal Arısan&Osman Savran basketbol okulu, yeni Hidayet’leri bulmaya çalışıyor. 2000 yılında kurulan spor okullarının şu anda Pınar Karşıyaka forması giyen Serkan Menteş ve Onur Kentli gibi isimleri yetiştirdiğini söyleyen Antrenörler Celal Arısan ve Osman Savran,
“7 antrenör gözetiminde haftada iki gün Atatürk Lisesi Spor Salonu’nda çalışmalarımızı yapıyoruz. Geleceğin basketbolcularını okulumuza bekliyoruz” diye konuştu.

‘Hakkı’nı verdiYaptığı yardımlarla özellikle garibanların ‘Hakkı Baba’sı olan Kula’lı işadamı Hakkı Celal Keleşoğlu, İzmir Birinci Amatör Lig’de mücadele eden Ülküspor’a maddi destekte bulundu. Keleşoğlu, Ülküspor’un bir futbol takımı kimliğinin yanı sıra bir eğitim yuvası da olacağını söyledi. Kulübün başkanlığı içinde kolları sıvayan Keleşoğlu, “Ülküspor’a çocukluğumdan bu yana sempatim var. Şimdi kulübümüzü yükseltme fırsatı elimize geçtiği için çok mutluyum” dedi.