Ege Talihsiz Bengü’nün dramı

Talihsiz Bengü’nün dramı

23.07.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Edremit’teki evinden 81 gün önce, yani 1 Mayıs’ta “Dershaneye” diye çıktı 17 yaşındaki Bengü D... Kendisini fabrikatör olarak tanıtan evli, iki çocuk babası M.K.G. ile kaçtı.

Talihsiz Bengü’nün dramı

Tatil beldelerinde gezdikten sonra Ankara’ya gittiler. Emekli Albay Sedat D. (55) ile emekli askeri hemşire Songül K. (48), 48 il ve 300’den fazla ilçeyi dolaşıp kızlarını aradı. Aile, geçtiğimiz günlerde Ulus Polis Merkezi’nden gelen telefonla sevinç gözyaşlarına boğuldu. Bengü, polise sığınmıştı. Polis, şimdi Bengü’nün hayatını karartan adamı arıyor.

Haberin Devamı


Adam evli çıktı
Bengü D. ailesine teslim edildi. Ankara’ya giderek kızlarıyla kucaklaşan gözüyaşlı anne baba, Bengü’ye kavuşmanın büyük sevincini yaşadı. Evlenme vaadiyle kandırıldığını anlatan Bengü, yaşadıklarını şöyle özetledi:

“Kendini fabrikatör olarak tanıtıp, beni evlenme vaadiyle kandıran M.K.G. ile kaçtım. Bir süre tatil beldelerinde gezdik. Benim paramı harcıyorduk. Şüphelenmeye başlamıştım. Kendisinin evli olduğunu bilmiyordum. Ayrılıp, ailemin yanına dönmek istediğimi söyleyince, dayak yedim, ölümle tehdit edildim. Ankara’da bir eve götürüp kapattı. Beni parka çıkardığında kaçtım, polise sığındım. Kabus bitti. Yakalanıp cezalandırılmasını istiyorum. Aynı şekilde birçok kızı tuzağa düşürmüş. Yaşadıklarım, yaşıtlarıma ders olsun. Ailelerinin sözünden çıkmasınlar. Ailemden özür diliyorum” dedi.

Haberin Devamı

Facebook’tan sitem etti

Özgürlüğüne kavuşan genç kız, duygularını sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki sayfasında, “Arkadaş deyip yanımda dolaştırdığım insanlar hayatımdan bile endişe duymadı, pes” ve “Kendimi çok seviyorum kimse umurumda değil. Eve dönüş çok çok güzel” diye ifade etti.