Ege Talihsiz Merter, trafik canavarına kurban gitti

Talihsiz Merter, trafik canavarına kurban gitti

22.05.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Aşırı hız yüzünden Mehmet Coşkun’un otomobil, Ertuğrul Yılmaz’ın kullandığı minibüse çarpıştı. Refüje çıkan minibüste, Yılmaz’ın Fenerbahçe taraftarı 12 yaşındaki oğlu Merter Yılmaz öldü

Talihsiz Merter, trafik canavarına kurban gitti

Karşıyaka’da Mehmet Coşkun’un kullandığı (20) otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu, Ertuğrul Yılmaz’ın (50) kullandığı minibüse çarptı. Savrılan minibüs, refüje çarpıp takla attı. Talihsiz kazada, yarınki şampiyonluk maçını sabırsızlıkla bekleyen Ertuğrul Yılmaz’ın 12 yaşındaki Fenerbahçe taraftarı oğlu Merter Yılmaz, hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetti. Ertuğrul Yılmaz ve eşi İlknur Yılmaz (40) ile Binnur Coşkun (29) yaralandı. Mehmet Coşkun, kazadan yara almadan kurtuldu.

Ödüllü karikatürist

Rap müzik hayranı olan ve kazada hayatını kaybeden Süleyman Eczacıbaşı İlköğretim Okulu 6’ncı sınıf öğrencisi Merter Yılmaz’ın koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğu öğrenildi. Küçük yaşına rağmen sosyal ve çok yönlü bir kişiliğe sahip olan Merter Yılmaz, İzmir Çetesi adlı dizinin oyuncusu Mustafa Üstündağ ile çekildiği fotoğrafları da internette paylaştığı görüldü. Merter, ödüllü bir karikatüristti.

Esrar satıcısı sekiz zanlı cezaevinde

İzmir’in Balçova İlçesinde, polis ekiplerinin bir oto yıkamaya yaptıkları operasyonda gözaltına alınan 8 kişi tutuklandı. 18 yaşından küçük olan H.A’nın yanı sıra, oto yıkama yerini paravan olarak kullanıp esrar sattıkları iddia edilen D.Y, O.Y, D.K., L.K, Y.B, A.M, C.Ç. de tutuklanarak cezaevine gönderildi. Baskında, işyerinde 15 kilo esrar bulunmuştu.


Borçları yüzünden intihara kalkıştı

Karşıyaka’da odun kömür alım satım işleri yapan 53 yaşındaki A.Ç, kredi kartları borçları nedeniyle girdiği bunalım sonucu başına dayadığı tabancasıyla hayatına son vermek istedi. Namludan çıkan kurşunun büyük şans eseri, kafa derisini sıyırması sonucu ölümden dönen Çınar, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Hayatı tehlikesi bulunmamasına rağmen gözlem altında tutulması için yoğum bakım ünitesine kaldırılan A.Ç’nin tedavisinin devam ettiği bildirildi.


Eşini ilaçla uyutan koca hapse girdi

Urla’da, boşanma aşamasında olan eşini konuşmak için çağırıp içeceğine uyku ilacı atıp uyutan koca tutuklandı. Polise başvuran 25 yaşındaki N.G, boşanma aşamasında olduğu eşi R.G. ile konuşmak için gittiği Gülbahçe Mahallesi’nde, içeceğine uyku ilacı konması sonucu bayıldığını, ayıldığında ise eşinin yakınlarının bulunduğu araçta olduğunu belirtip şikayetçi oldu. N.G. tutuklandı.

Fuhuş şebekesinin 7 sanığı tutuklandı

Fuhuş operasyonunda, eEkonomik zorluklar içerisindeki 22 kadına kadına fuhuş yaptırdıkları iddiasıya gözaltına alınan 15 zanlıdan 4’ü emniyetteki işlemlarinin ardından serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen 11 kişiden 4’ü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, aralarında şebeke lideri olmakla suçlanan S.D’nin de bulunduğu 7 zanlı tutuklandı.