Ege Taraftar baskını!

Taraftar baskını!

18.11.2017 - 04:53 | Son Güncellenme:

2. Lig Beyaz Grup’ta 5 puanla son sırada bulunan Karşıyaka’da, yarın oynanacak Altay derbisi öncesi bir grup taraftar, gece yarısı Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri’ni bastı

Taraftar baskını

Zor günler geçiren Karşıyaka, son dönemde şirketleşme gündemine odaklanırken kulüpte büyük bir şok yaşandı. 15 civarında taraftar, önceki gece saat 02.30 civarında Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri’ne girdi. Kamp merkezine yönelen taraftarlar, futbolcuların uyuduğu ikinci kata tezahüratlarla çıktı. Ellerinde içki şişeleri de bulunan taraftarlar, önce koridora, sonra tek tek futbolcuların odalarına girdi.

Uyarı dinlemediler

Taraftarlar kamp merkezinin koridorunda, “Futbolcular şöyle bir çıksın konuşalım. Uyumayın, delirdik” diye bağırdı.
Yataklarından kalkıp odalarından çıkan genç futbolcular büyük şaşkınlık yaşadı. Bazı futbolcular ise korkup odalarının kapısını kilitledi. Altyapıda yetişen futbolculardan Battal, tribünden tanıdığı taraftarları, “Sabah antrenman var” diyerek uyardı. Taraftarlar, koridora çıkarttıkları futbolculara, “Hepinizi seviyoruz. Bizim kardeşimizsiniz. Hepinizin sıkıntılısınız, paraya ihtiyacınız var biliyoruz ama sabrımız sonuna geldi. Sizden Altay derbisini kazanmanızı bekliyoruz” dedikten sonra tezahüratlarla tesisten ayrıldı.

Haberin Devamı

Şirketleşme için teşekkür

Yönetim, 15 Kasım’daki mali genel kurulda üyelerden şirketleşme yetkisi alınması sonrası camiaya teşekkür mesajı yayınladı. Mesajda, “Tarihimizin en önemli genel kurulu olan ve şirketleşmemizin önünün açıldığı bu mali genel kurulda kulübümüzün kurtuluş reçetesi olan Karşıyaka Sportif A.Ş’nin ilk adımlarını hep beraber atmış bulunmaktayız” ifadeleri yer aldı.