Ege Tarım Spor tam gaz

Tarım Spor tam gaz

12.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Spor Kulübü Derneği Güreş Takımı, kurulduğu tarihten itibaren aldığı dereceler ve ortaya koyduğu faaliyetlerle Türk güreşine ve İzmir sporuna büyük katkılar sunmaya devam ediyor.

Tarım Spor tam gaz

İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Spor Kulübü Derneği Güreş Takımı, kurulduğu tarihten itibaren aldığı dereceler ve ortaya koyduğu faaliyetlerle Türk güreşine ve İzmir sporuna büyük katkılar sunmaya devam ediyor. Sporcular İzmir İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Selami Turan başkanlığında, Dünya Şampiyonu Teknik Direktör Sedat Dumlu, antrenörler Fatih Ateş ve Serkan Alkanat nezaretinde çalışmalarına devam ediyor. Topluma sağlıklı bireyler kazandırma konusunda, sosyal sorumluluk projelerinde elinden gelen tüm imkânları sporculara aktaran kulüp, bağımlılıkla mücadelede de etkin rol oynayarak, Bayraklı ilçesi Cengizhan Mahallesinde ve diğer ilçelerde geniş kapsamlı faaliyetlerde bulunuyor.

Haberin Devamı

300 sporcu yetişiyor

Kulüp Başkanı ve İzmir İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Turan, “Kulübümüz okul sporlarına ve müsabakalara katılım sağlayan, toplam 150 lisanslı sporcusu olan bir kulüp. Toplamda 300 sporcuyu bünyesinde barındıran kulübümüz birçok sporcumuzu, eğitim merkezlerine, milli takımlara, Türkiye olimpiyat hazırlık merkezlerine ve beden eğitimi spor yüksekokullarına kazandırmakta” dedi.