Ege Tatil planı yapanlar için büyük fırsat!

Tatil planı yapanlar için büyük fırsat!

07.12.2017 - 04:14 | Son Güncellenme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık Hizmetleri Tic. A.Ş. ortaklığıyla organize edilen Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, 7-10 Aralık tarihleri arasında fuarizmir’de 11. kez kapılarını açacak.

Tatil planı yapanlar için büyük fırsat

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca 2009’dan bu yana her yıl uygulanan ‘Erken Rezervasyon Kampanyası’nın 2018 yılı tanıtımı da Travel Turkey İzmir kapsamında yapılacak.

Haberin Devamı

İndirim yapılacak

Yerli turiste avantajlı ödeme imkanı sunarak yabancı turistlerin daha uygun ödeme koşullarıyla seyahat ettiğine dair algıyı değiştiren ‘Erken Rezervasyon Kampanyası’nın tanıtımı, bu gün saat 14.00’de, fuarizmir’de yapılacak basın toplantısında ‘Tatil Herkesin Hakkı ve Yerinizi Şimdiden Ayırtın’ sloganlarıyla başlayacak. Kampanya 30 Mayıs 2018’e kadar sürecek. Seyahat acentelerinin tur paketlerinde yüzde 10 ile yüzde 45 oranları arasında indirim yapılacak.

Kuşadası da tanıtılacak

Kuşadası Belediyesi, ilçenin ulusal ve uluslararası alanda tanıtımını yapmak amacıyla belirlediği fuar takvimi kapsamında, Travel Turkey İzmir’e turizmcilerle birlikte katılacak. Fuarda bir yandan Kuşadası Belediyesi tarafından hazırlanan görsel ve bilgilendirici materyaller aracılığıyla yurtiçinde ve yurtdışında Kuşadası’nın tanıtımı yapılırken, diğer yandan da turizm alanında yeni işbirliklerinin sağlanması ve var olan ilişkilerin geliştirilmesi amaçlanıyor. (LATİF SANSÜR DHA)