Ege Tatilcilerin rotası Arapapıştı Kanyonu

Tatilcilerin rotası Arapapıştı Kanyonu

07.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

Tatilcilerin rotası Arapapıştı Kanyonu

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin ülke turizmine kazandırdığı Arapapıştı Kanyonu, Ramazan Bayramı’nda da binlerce tatilcinin uğrak noktası oldu.

Haberin Devamı

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin ülke turizmine kazandırdığı Arapapıştı Kanyonu, Ramazan Bayramı’nda da ziyaretçi akınına uğradı. Bayram tatilini fırsat bilen vatandaşlar, Aydın’daki alternatif turizm bölgelerini ziyaret etti. Vatandaşların Aydın’daki alternatif turizm rotaları arasında ilk tercihlerinden olan Arapapıştı Kanyonu, bu bayramda da binlerce yerli ve yabancı turisti ağırladı.

Başkan’dan davet

Tatilciler, Büyükşehir Belediyesi’nin gezi tekneleriyle 6 kilometrelik kanyonda gezinti yaparken doğanın keyfini çıkardı. Eşsiz doğasıyla kamp için de bir alternatif sunan kanyonda bazı vatandaşlarda çadırlarını kurdu, şehrin stresinden uzak bir gün geçirdi. Bazıları ise kanyon boyunca yürüyüşe çıktı. Kentin doğal güzelliklerini en iyi şekilde değerlendirdiklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu “Deniz-kum-güneş tatilinin dışına çıkmak isteyen tüm vatandaşlarımızı Arapapıştı Kanyonu’na bekliyoruz. Vatandaşlarımızı kanyonun kendine has sessizliğini ve güzelliğini yaşamaya çağırıyoruz” dedi.