Ege 'Tek derdimiz eser üretmek'

'Tek derdimiz eser üretmek'

07.02.2018 - 00:14 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir Milletvekili Kaya ile Selçuk Belediye Başkanı Bakıcı, doğalgazın Selçuk’a hayat verdiğini söyledi, “Bizim tek derdimiz eser üretmek” dedi

Tek derdimiz eser üretmek

Selçuk halkının uzun yıllardır beklediği doğalgaz, ilçeye hayat verdi. 8 Temmuz 2017’de doğalgaz için ilk kaynak çalışmasının yapılmasının ardından, ilçede doğalgaz kullanımı 6 ay içinde başladı.

Haberin Devamı

Selçuk AK Parti Milletvekili Atilla Kaya, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı ve AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, doğalgaz kullanan 143 aileden biri olan Ozan ailesini ziyaret etti.

143 aile aldı

Doğalgaz kullanımından memnun olan ailenin sevincine ortak olan Başkan Bakıcı, “143 ailemiz şu an doğalgaz kullanıyor. 1095 hanenin de isteği doğrultusunda doğalgaz arzı hemen sağlanabilecek durumda. Ben, bu projeyi başından beri takip eden, üzerinde titizlikle çalışan Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve Vekilimiz Sayın Atilla Kaya’ya çok teşekkür ediyorum” dedi.

Uzun yıllardır Selçuk’a doğalgaz gelmesini beklediklerini belirten Belma Ozan, “Bir aydır kullanıyoruz. Geçmişte kullandığımız ısınma yöntemleriyle kıyasladığımızda çok ekonomik. Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’a, Sayın Vekilimiz Atilla Kaya’ya ve Belediye Başkanımız Sayın Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya çok teşekkür ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

‘İkna ederken sıkıntı yaşadık’

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, “Sayın Başkanımız Ödemiş’te doğalgaz kullanımına ilişkin törende gerekli talimatı İZMİR GAZ yetkililerine vermişti. Bunun arkasından hızlı bir çalışma başladı. Fakat biz Selçuk halkını doğalgazın Selçuk’a gelmesi konusunda ikna etmek adına sıkıntı yaşadık. Bugün çok mutlu bir şekilde Selçuk’ta doğalgaz kullanan Belma Ozan’ın evine misafir olduk. Doğalgaz çok önemli bir hadise ve Selçuklular bunu hak ediyordu” dedi.

Selçuk’un 2014 yılına kadar hak ettiği hizmetlere kavuşamadığını belirten Kaya, “Bugün artık İZBAN hattıyla Selçuk, İzmir’in kolay ulaşılabilir noktalarından biri haline geldi. Doğalgaz, pratik olduğu kadar temiz bir yakıt. İzmir’in en güzel noktalarından biri olan Selçuk’un havası artık daha temiz olacak. Selçuklulara ve Selçuk’a hayırlı olsun” vurgusunu yaptı.

‘Gelişme devam edecek’

Selçuk’a birçok hizmetin daha gelmeye devam edeceğini belirten AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, “Biz yerel kalkınmaya yönelik de çok ciddi yatırımlar yapıyoruz. Antik limanın girişi, sit alanlarının yeniden belirlenmesiyle birlikte Selçuk turizm noktasında çok ciddi bir çıkış yapacak. Bizim Sayın Başkanımızın da ortaya koyduğu vizyon doğrultusunda tek derdimiz eser siyaseti. Biz Selçuk’a daha birçok önemli proje kazandırma arzusu içerisindeyiz. Biz belediyemizle vatandaşlarımızla ve teşkilatımızla Selçuk’un yakaladığı gelişmenin devamı için yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.